Hajnalban Heat - Warriors a Sport TV-n!

A Miami és a Golden State derbijét a Sport1-en is megtekinthetjük, de emellett lesz egy újabb Davis vs Cousins és pályán a Chicago is

A Miami és a Golden State összecsapását a Sport 1 jóvoltából tv-ben is megtekinthetjük, de emellett újra összecsap Anthony Davis és DeMarcus Cousins, valamint Washington-Atlanta, Milwaukee-Detroit és Denver-Chicago a mai program. Lássuk, mire számíthatunk!

Washington Wizards – Atlanta Hawks 01:00

John Wall remek formában van, visszatért Beal, sőt, legutóbb Paul Pierce is egy 25 pontos, 10 pattanós dupla-duplát szállított, mondhatni egyre inkább belendülnek a fővárosiak. A vendégeknél sincs rossz formában a külső sor, de belül még inkább előnybe kerülhetnek, Nené ugyanis szinte biztosan kihagyja a mai derbit, Millsapéknek több terük lehet. Beallel nagyot javult a Wizards támadójátéka, a védekezésük pedig kimondottan jól mutat eddig, top ötben vannak ligaszinten, bár ezt az egyik legjobban passzoló csapat ellen kell most bizonyítaniuk. Külön érdekesség lesz a két remeklő irányító, Wall és Teague párviadala, mindketten kulcsszereplők csapatuk labdajáratásában és pontjaiban is.

Miami Heat – Golden State Warriors 01:30 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

Elképesztően mélynek tűnik a Warriors kerete, igazából sem Curry, sem Thompson nem brillírozik az utóbbi meccseken, de valaki mindig fellép és megnyeri a találkozót számukra. A Heat továbbra is Wade nélkül lép pályára, de Bosh és Chalmers nagyon elkapták a fonalat, legutóbb pedig Deng is hozta a kellő pontmennyiséget. A legnagyobb gyengepontjuk a belső védekezés, de ma jó eséllyel Lee és Bogut is kihagyja a meccset, így Bosh-éknak kicsit könnyebb életük lehet – bár Speights vagy Green is bizonyított már a GSW-nél. A periméteren Chalmersék komoly feladat előtt állnak, Thompson védekezésben is jó (különösen az alacsonyabb játékosok ellen), ha a Splash Brothers visszatalál a szezon eleji formára, mindenképpen ők az esélyesek – Curry tavaly 32,5 pontot átlagol a Heat ellen…

Milwaukee Bucks – Detroit Pistons 02:00

Borzasztóan gyengén dob a Pistons, gyakorlatilag a liga legkevésbé hatékony csapatáról beszélünk, a Bucks védekezése pedig alapvetően nagyon jól védekezik az ilyen csapatok ellen – bár az utóbbi meccseken akadtak gondjaik hátul. Külön pikantériája lesz a meccsnek a két irányító, hiszen Jennings korábban a Bucksnál szerepelt, Brandon Knight pedig első két szezonját a Pistonsnál töltötte, most éppen fordított a helyzet. Knight egészen parádés szezont fut, irányítása mellett a két fiatal (Antetokounmpo és Parker) is hatékonyan játszik, de meg kell említeni, hogy a két csapat találkozott már, akkor pedig Detroitban a Pistons nyert – azóta azért más csapat képét mutatja mindkét fél.

New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 02:00

Egy héttel ezelőtt a Pelicans nyert Sacramentóban, akkor a Davis vs Cousins párharcot előbbi nyerte, több segítséget kapott társaitól – azóta viszont például Ryan Anderson dobása teljesen elmaradt. A két klasszis magasember gyakorlatilag a liga két legjobban teljesítő játékosa jelenleg, párharcuk igazi csemege lesz ma éjjel is. Asik játéka továbbra is kérdéses a hazaiaknál, nélküle azért más ez a New Orleans, viszont a lényeg a külső sor lesz, ha annyi támogatást adnak Davisnek, mint egy hete, most is meglehet számukra a meccs. A Sacramentónál kevesebb a kérdőjel, letisztult csapatuk van Cousins körül, Gay és Collison is remekel, ha egy győzelmet még szereznek, a franchise történetének második legjobb rajtját produkálják.

Denver Nuggets – Chicago Bulls 03:00

Tegnap Rose és Gasol is visszatért a Bullsba, velük pedig rögtön nyerni is tudott a csapat. A Denver védekezése mindenképpen szintet lépett és kezdenek összeállni, mindenesetre az élete formájában játszó Jimmy Butlert és Rose-t nehéz lesz megfogniuk kívül. Mindkét fél sokat támadja a gyűrűt és sok büntetőt harcol ki, a faultok száma megkavarhatja a rotációkat, de alapvetően jóval mélyebb kerettel rendelkezik a Chicago – főleg úgy, hogy Lawson és Afflalo is limitáltan edzést végzett némi fáradtság okán. Rose-zal 5-1-re áll a Thibodeau-legénység, de a Nuggets mindenképpen jó formában van, a kulcs a periméteren lesz.

A meccsekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus