Hajnalban kisöpörheti a Houstont és döntőbe juthat a GSW

3-0-ról folytatódik a nyugati döntő - elkerüli a söprést a Houston? - melyik csapat motivációja lesz erősebb? - a Sport TV élőben közvetít

 

Houston Rockets – Golden State Warriors 03:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

A szoros első két meccset követően a harmadik találkozón ahelyett, hogy szépített volna a Houston, az ellenállhatatlan Steph Curry vezérletével feltörölte a padlót ellenfelével a Golden State – a 3-0-s állás pedig gyakorlatilag azt jelenti, hogy véget ért a párharc.

A negyedik mérkőzés legnagyobb kérdése a két csapat hozzáállása és akarata lesz. Nem tudni, hogy a Houston úgy megy ki a parkettre, hogy lélekben feladta és megtört az előző találkozón (inkább a második meccs végén), vagy hazai közönség előtt még egyszer apait-anyait beleadnak Hardenék. A Golden State-nél is kérdéses, hogy mennyire tekintik eldőltnek a szériát, mennyire presztízs számukra a söprés, az, hogy több pihenőjük legyen a nagydöntő előtt vagy esetleg már ezen a találkozón is próbál vigyázni a percekkel Steve Kerr.

Az biztos, hogy a három mérkőzés alatt egyre kevésbé talált megoldást Curry-re McHale, miközben Thompson jó védőmunkája a harmadik találkozón már beérett James Hardennel szemben, a dobóhátvéd elrontotta a korábban megoldott nehéz középtávolijait, ezzel pedig ki is fújt a Rockets támadójátéka. Jason Terry szerint a büszkeségről szól majd a negyedik meccs, Curry szerint pedig maximálisan éhes a GSW még mindig – meglátjuk, mi igazolódik be ebből.

A párharc állása: 3-0 a Warriors javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus