Hajnalban újabb kaliforniai derbi

Négy meccsel halad tovább ma éjjel az NBA előszezonja, melyben két komoly rangadót is rendeznek: a Memphis Houstonban, a Warriors pedig ismét Los Angelesben, ezúttal a Lakers ellen lép parkettre. Emellett a Portland visszavághat a két nappal ezelőtti vereségért a Jazznek, a Dertoit és a Milwaukee csatájában pedig két épülő csapatot tekinthetünk meg egymás ellen. Nézzük a részleteket!

Detroit Pistons – Milwaukee Bucks 01:30

A Milwaukee tegnap a Memphist győzte le egy szoros, pontszegény találkozón és gyenge dobószázalékkal, de aktívan bemutatkozott Jabari Parker. A Pistons még érdekesebben festett, az érkező jó kinti dobóknak köszönhetően támadásban is elég jól néztek ki, mindenki a helyén volt és hosszabbításban legyőzték a Chicagót – Caron Butlerékben bőven van még tartalék.

Houston Rockets – Memphis Grizzlies 02:00

A játéknap rangadójának ez a meccs tűnik, két, nyugati élmezőnybe vágyó csapat találkozik Texasban. A Houston nagy derbit nyert a legvégén Dallasban, a Grizzlies viszont erősen tartalékolva kapott ki a Buckstól. Ha hasonlóan keveset játszanak a kezdők, nem lesz igazán rangadó, de ha presztízsből legalább annyit fent lesznek Gasolék, mint Howardék, érdekes összecsapás lehet.

Portland Trail Blazers – Utah Jazz 04:00

A felek két napja már megmérkőztek egymással, akkor meglepetésre szűk hússzal a Jazz bizonyult jobbnak. Azon a meccsen a Portland a kispadján dolgozott leginkább és ez várható ma is, hiszen a kezdőkkel sok munka nincs, ugyanaz az ötös lesz, mint tavaly. A Jazznél a kezdőkön is van mit hangolni, így ők alighanem ma is élesebbek lesznek, de várhatjuk az eddig sokat nem mutató Dante Exum javulását is.

Los Angeles Lakers – Golden State Warriors 04:30

A korán kelők a két kaliforniai csapat összecsapását élvezhetik. Mindkét gárda győzelemmel kezdte a preseasont, Bryant hasznosan tért vissza, Boozer remekül érzi magát, az újoncok, Randle és Clarkson pedig szintén jó fogásnak tűntek – a tavalyinál fényesebb a helyzet a Lakersnél. A Warriors Klay Thompson vezérletével simán verte a Clipperst, most pedig a másik LA-i csapatra fáj a foguk – presztízsharc itt is könnyen kialakulhat.

A mérkőzésekhez élőképes linkeket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus