Hajnali háromkor elkezdődik az idei nagydöntő

Vége a várakozásnak: elkezdődik az, amire tulajdonképpen egy éve várunk - a Sport TV élőben közvetít, magyar kommentárral. 

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 03:00 (Sport 1 - ÉLŐ)

A párharccal nagyon sokan foglalkoztak az elmúlt egy hétben, hiszen a két csapat adott erre bőven lehetőséget azzal, hogy ilyen hamar lezárta az előző kört - ennek köszönhetően most pihent és egészséges együttesekre számíthatunk. Kisebb problémák azért voltak, a Cavsnél Irvingnek volt egy ijesztő pillanata a bokájával, a Golden State-nél pedig Iguodala és Pachulia bajlódott ezzel-azzal, utóbbi kicsit komolyabb is volt, de a hírek szerint ő is ott lesz a parketten.

Ezen az első mérkőzésen természetesen a Warriorst nyomasztja a teher, hiszen nekik kell megvédeni a hazai pályát, és a legtöbben egyébként is őket tekintik esélyesebbnek, tőlük várják azt, hogy domináljanak, ha valaki képes lehet ilyenre. Most nézhetjük meg először igazán a matchupokat, például hogy kin kezd védekezésben LeBron James, hogy Draymond Green mellett mennyire tud érvényesülni Kevin Love, hogy hogyan néz ki a lepattanózás, illetve hogy a tavalyi döntőhöz képest mit tudtak kitalálni a Golden State-nél a Splash Brothers hatékonyabbá tételére. Szintén érdekes lesz látni, hogy előkerül-e a néha már látott clevelandi Death Lineup (James és négy dobógép, Love, illetve Irving nélkül), és ha igen, akkor mire elég - egyszóval rengeteg érdekességet nézhetünk meg elsőre, de a nyomás a hazaiakon van, nekik mindezzel együtt nyerniük kell.

Az is kérdés természetesen, hogy az egyhetes pihenő után melyik gárda lesz élesebb ezen a találkozón, de az is előkerülhet majd, hogy számít-e Steve Kerr hiánya, vagy az esetleges problémákat meg tudja-e oldani Mike Brown a GSW részéről.

Szóval apa, kezdődik!

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus