Hajnali kettőkor jön az All-Star hétvége főmeccse!

Jön az All-Star hétvége csúcspontja, hajnalban összecsap Kelet és Nyugat válogatottja - ezt a Sport TV a helyszínről közvetíti

East All-Stars – West All-Stars 02:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ, helyszínről)

Először is a keretek:

Keleti kezdő: Wall, Lowry, James, Anthony, Pau Gasol
cserék: Irving, Teague, Korver, Butler, Millsap, Bosh, Horford vezetőedző: Mike Budenholzer

Nyugati kezdő: Curry, Harden, Thompson, Aldridge, Marc Gasol
cserék: Paul, Lillard, Westbrook, Durant, Nowitzki, Duncan, Cousins vezetőedző: Steve Kerr

Keleten nincs sok kérdés, egyedül Dwyane Wade mondta le sérülés miatt a részvételt és talán egyedül Carmelo Anthony bekerülésén lehet vitatkozni – de mivel New Yorkban van a rendezvény, sokáig ezzel sem. Rendkívül energikus a Lowry-Wall páros, James pedig ha már Wade-del nem, másik cimborájával, Anthony-val és korábbi csapattársával, Bosh-sal játszhat egy jót – plusz azért ha némi szakmaiságot is keresünk a dologban, az ő kilőtt labdáira érkezik Anthony, Lowry, Bosh és ugye Korver…

Nyugaton sokkal több volt a változás, a dolog már ott kezdődött, hogy a szavazók idén sokkal józanabbak voltak, mint korábban – bár Kobe Bryant bekerült, nem szégyellték kihagyni Chris Pault, Russell Westbrookot vagy Kevin Durantet sem. Így viszont brutálisan erős a gárda második sora, ahova egyébként is érkeztek még új arcok. Itt három kezdőjátékos is kidőlt, Bryant mellett Anthony Davis és Blake Griffin sem bevethető – pedig amellett, hogy zsákolóversenyt nézhettünk volna, extrán érdekes lett volna ez a magas szerkezet a keleti small-ball ellen. A három kimaradó helyére Harden, Thompson és Aldridge került a kezdőbe, Cousins, Lillard és Nowitzki pedig a kispadra – mind minőségben, mind szerkezetileg több variációs lehetősége van Steve Kerrnek.

A Madison Square Gardenről egyébként is minden játékos elmondja, hogy kifejezetten gyönyörű, LeBron James például arról beszélt, hogy szereti a Cleveland-drukkereket és szerette a Miami-drukkereket is, de ez a csarnok a kosárlabdázás Mekkája és nagyon élvezné, ha itt játszhatna 82 mérkőzést. Hasonlókat mondott Dwyane Wade is, bár téma volt a hideg is – mindenki elmondta, hogy nagyon hideg van, Carmelo Anthony szerint viszont nem lehet összehasonlítani Milwaukee-val, „na ott hideg van”.

Annak ellenére, hogy mennyire áradozik mindenki a városról és a csarnokról, 1998 óta nem volt itt All-Star gála – akkor Michael Jordan utoljára viselte ilyen eseményen a Bulls mezét és az volt többek között Kobe Bryant vagy Tim Duncan első All-Starja is.

A leosztás a szokásos, magasabbak és erősebbek a nyugatiak, ezt próbálják meg ellensúlyozni a keletiek – indul buli hajnali kettőkor!

Hangolódásul itt a tavalyi mérkőzésről egy videó, amit 166-155-re nyert Kelet, az MVP pedig Kyrie Irving lett:

A derbihez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus