Három korai derbi az NBA-ben - Clippers - Pacers 21.30-tól, élőképpel!

Ma este nyolc mérkőzéssel jelentkezik az NBA, s nekünk, európaiaknak is kedvező időpontban láthatunk meccseket a tengerentúlról. 19:00-tól a Toronto és a Denver feszül egymásnak, majd 21:30-tól jön a Clippers - Pacers szuperrangadó és ezzel azonos időben játszik egymással a Detroit és a Philadelphia is. Éjjel az OKC és a Minnesota is rangadót vív egymással, nézzük is, hogy mit várhatunk az egyes párharcoktól!

Toronto Raptors - Denver Nuggets (19:00)

A kanadaiak otthon fogadják azt a Denvert, mely óriási lendületben van és idegenben is nehéz meccseket nyert meg az utóbbi hetekben. Érdekesség, hogy a Raptors GM-je, Masai Ujiri építette fel a coloradóiak magját és érdekes körülmények közt távozott. Szoros, fordulatos derbit várunk, ahol nincsen kimondott favorit.

Los Angeles Clippers - Indiana Pacers (21:30)

A Clippers JJ Redickre vélhetően nem számíthat ma, de talán Chris Paul combhajtlító-sérülése után újra beszállhat a táncba. Amennyiben ő is vállalja a csatát, úgy hasonlóak az esélyek, az eddig csupán egyszer vesztő ligaelső Danny Granger nélkül is önbizalommal telve vetheti magát a küzdelmekbe.

Detroit Pistons - Philadelphia 76ers (21:30)

A Pistons borzasztóan hullámzik, de Brandon Jenningséknek kapóra jön a Philadelphia látogatása, hiszen Hawes-szal a sorban is nyomás nélkül küzdhet a Sixers az egyértelműen a PO-ba kerülést célként kitűző Detroit csarnokában. A palánk alatt óriási erő és magasságfölénye van a hazai alakulatnak, ezt ki is kell tudnia használni a Cheeks-legénységnek.

Sacramento Kings - Golden State Warriors (00:00)

A Kings és a Warriors mini rivalry-ja folytatódik, Andre Iguodala távollétében ráadásul nem is mondható, hogy sansztalan lenne otthon a DeMarcus Cousins húzta Sacramento, s vélhetően a hangulatra sem lehet majd panasz. Itt is tudni illik, hogy a vendéglátók jelenlegi vezetése éppen a riválistól érkezett, ez extra pikantériát ad az összecsapásnak.

Miami Heat - Charlotte Bobcats (00:00)

A bajnok a liga egyik legjobb formában lévő együtteseként robog a top pozíciók felé, s az egyébként sokat javuló Bobcats ellen otthon természetesen abszolút favoritnak is tekinthető. Al Jefferson védése azért komoly feladat lesz Bosh-éknak, de egyedül ő sem fog meccset nyerni Miamiban.

Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves (01:00)

A Thunder és a Timberwolves legendásan jó meccseket, izgalmas végjátékokat hoz össze egymással, ráadásul a back-to-back játszó Minnesota Dallasban tudott nyerni tegnap, úgyhogy az önbizalom meg lehet Love-éknál. A cserepadok harca itt döntő lehet a sztárparádé mellett, a nap meccse lehet ez a Clippers - Pacers mellett.

New York Knicks - New Orleans Pelicans (01:30)

A Knicks kap egy esélyt arra, hogy véget vessen katasztrofális sorozatának, de a Pelicans éppen most találta meg, hogy miként tudja ászait egyszerre használni a parketten. Chandler még mindig nincs a New Yorknál, úgyhogy Anthony Davis számára kinéz egy újabb monstre performansz. Nem sansztalan a Pelicans az MSG-ben sem, de komoly csapatteljesítmény kell Monty Williams fiaitól ezen az estén a diadalhoz.

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers (03:30)

A Lakers pozitív mérleggel fogadhatja a Blazerst, még Bryant és Nash távollétében, de a Portland ebben a szezonban otthonától sem elveszett, ráadásul most megtorpant picit az Aldridge, Batum, Lillard trió fémjelezte oregoni alakulat, itt is kiegyenlítettnek tűnnek az esélyek.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus