Hawks-Grizzlies és Heat-Wizards a mai menüben

A két rangadó mellett pályán a New Orleans és a Phoenix, valamint összecsap a Charlotte és a Detroit is - nézzük, hogy mit várhatunk! 

A játéknap két igazi rangadót tartogat számunkra, hiszen az alapszakasz-fordulatszámot még csak kereső Atlanta az új emberek beépítésén dolgozó Memphis Grizzliest fogadja - két jól védekező csapatról beszélhetünk, ahol az irányítók, illetve a magasemberek csatája lehet döntő. A Miami és a Washington is keleti élcsapatnak készül, ezért is érdekes lesz a találkozásuk - a Wizards gyakorlatilag már kész van, a Heatnél viszont még sok munka vár Spoelstrára, hiszen például Dragic nagyon edzőtábor-üzemmódban pattogtat egyelőre.

A Pelicans és a Magic csatája is jó meccset ígér, a vendégek legutóbb Davis nélkül is nagyon látványos támadójátékot játszottak, de a hazaiak is jó formában vannak jelenleg - ugyanez elmondható a Pistonsról és a Hornetsről is. A Suns back-to-backből érkezik, hiszen a San Antonión rohantak át ma hajnalban, így most lehet, hogy foghíjasabb kerettel utaznak a Dallashoz - a texasiaknál pedig az a kérdés, hogy John Jenkins formája meddig tart ki.

Orlando Magic - New Orleans Pelicans 01:00

Detroit Pistons - Charlotte Hornets 01:30

Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies 02:00

Miami Heat - Washington Wizards 02:00

Dallas Mavericks - Phoenix Suns 02:30

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus