Heat - Clippers a Sport TV-n, Howard a Lakers ellen!

Ma éjjel három csatát rendeznek az NBA-ben, közte igazi csemegékkel, hiszen a Sport 1 által is élőben közvetítendő Miami Heat - Los Angeles Clippers derbi mellett Dwight Howard először néz farkasszemet volt társaival, azaz a Lakersszel, mivel a Houston a Los Angeles-i aranysárga-lilákat fogadja ezen a játéknapon. Jöjjenek a párosítások és a fontosabb előzetes tudnivalók!

Miami Heat - Los Angeles Clippers (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A bajnok máris egy elég komoly rangadót vív, Doc Rivers új csapata ráadásul eléggé éhesen és bizonyítani akarással léphet majd pályára ezen a back-to-back fellépésén, hiszen sikerült tegnap kikapnia a jóval gyengébb floridai alakulattól, a Magictől idegenben. A match-upok oda-vissza rémálomnak tekinthetők, így eléggé hullámzó meccsre számíthatunk, ahol abszolút a pillanatnyi forma és a mentális frissesség, ami döntő lehet. Paul, Griffin, valamint a hazaiaknál James és Wade is elég jó formában van, úgyhogy a sztárparádé rész is csemegének ígérkezik!

Denver Nuggets - Atlanta Hawks (03:00)

A Nuggets eléggé csalódást keltően indította a szezont, de Gallinari és Chandler nélkül, egy újonc vezetőedzővel (Brian Shaw) nem lesz egyszerű mutatvány újra megtanulni nyerni, de erre hazai környezetben ma jó alkalma lesz a coloradói alakulatnak, mivel a nyugati portyán lévő Hawks az ellenfél, még mindig Lou Williams nélkül, back-to-back érkezvén. Itt is szoros csatát várunk, de a körülményeket elnézve inkább esélyes, hogy Ty Lawsonék valahogy kibrusztolják a diadalt és megtörik a jeget.

Houston Rockets - Los Angeles Lakers (03:30)

Dwight Howard nyári csapatváltása nem kis port kavart, ma pedig először játszhat tavalyi csapattársai ellen az egész jó formában lévő center, már a Rockets játékosaként. A houstoniaknál némi meglepetésre tegnap visszatért Patrick Beverley, így lényegében teljes kerettel veheti fel a harcot a texasi alakulat a Kobe Bryant nélkül és "egy fél" Nash-sel harcba induló Los Angeles-iekkel. Abszolút favorit a McHale-legénység, de pikáns meccs lehet ez, s mivel teljesen más stílust képvisel a két gárda, az is lehet, hogy nem talál majd gyorsan, illetve könnyen fogást a Rockets az aranysárga-lilákon.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus