Heat - Nets (Sport TV) és Spurs - Blazers ma a továbbjutásért!

Ma éjjel két párharc is élet-halál derbihez ért, hiszen a két tavalyi finalista, a Miami Heat és a San Antonio Spurs is otthon zárhatja le saját csatáját a Brooklyn Nets, illetve a Portland Trail Blazers ellen. A Wizards már tegnap tudott meccslabdát hárítani, összejön-e ez ma a két "kicsinek"? Lássuk, mit várhatunk!

Miami Heat(2.) - Brooklyn Nets(6.) (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Nets megtette, amit megkövetelt a haza, azaz nyert egy meccset a toronymagas favorit ellen otthon, s ezzel vélhetően ennyi volt ez a csata, egyáltalán nincs ma reális sansza ennek a Brooklynnak, pláne mivel azt a Miamit kellene elverni idegenben az életben maradáshoz most, melyet kétszer is legyőzött idegenben a Kidd-legénység az alapszakaszban, ami most remek motiváció a sorozat mihamarabbi lezárásához a múltkor az 50-es performanszt "karcoló" LeBron Jamesék számára.

Paul Pierce és Kevin Garnett részéről várhatunk egy utolsó elkeseredett rohamot, de amennyiben nem jön az extra mellettük Williamstől és Johnsontól is egyszerre, úgy keresni valója sem nagyon lehet a hatodik kiemeltnek Floridában, főleg mivel Wade-ben és Bosh-ban sok lehet még a tartalék.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 a Heatnek.

San Antonio Spurs(1.) - Portland Trail Blazers(5.) (03:30)

A Spurs "alamizsnaként" odaadott egy meccset a Portlandnek, de ez valahol veszélyes is lehet, hiszen ha vérszemet kap ma a Blazers és jó meccset csinál ebből San Antonióban, akkor a végtelenül simának induló párharc hirtelen izgalmakat is tartogathat. Ám a realitás azt mondatja velünk, hogy Duncanék csúnyán elintézik most a kispaddal nem igazán rendelkező oregoniakat és érvényesítve a papírformát, bejutnak a Konferencia-döntőbe.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 a Spursnek.

A meccsekhez ITT találhattok élőképes streameket!
 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus