Heat-Jazz a Sport TV-n, Minnesotában a GSW

A címvédő a Wolves otthonában folytatná szériáját, a Clippers a Sunst, a Miami pedig a Jazzt fogadja - ezt a Sport 1 is közvetíti. 

 

Miami Heat – Utah Jazz 01:30 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

A Miami érdekes módon elsősorban védekezésben lépett előre tavalyhoz képest, és ez nemcsak Whiteside-nak köszönhető, hanem az újonc Winslow-nak is – jelenleg 90 pontot kapnak meccsenként, ami a második legjobb a ligában. A túloldalon is egy hasonlóan erősen védekező (konkrétan a legkevesebb pontot kapó) csapat áll, ám a Jazz nélkülözni fogja Rudy Gobert-t, aki az alapja az egész rendszernek – ez mindenképpen a Heat javára billenti a mérleget. Ugyan támadásban elég sovány jelenleg a floridai csapat (főleg a periméteren) és a Jazz Burke és Burks révén egyre potensebb elöl, jelenleg annyira masszív a Miami hátul, hogy meglepetés lenne, ha hazai pályán kikapna – persze ha Gobert mégis játszik (erre azért halovány esély van), akkor rögtön borulhat az elképzelés.

Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors 02:00

Ugyan Steph Curry sorozatban háromszor maradt 30 pont alatt, a Golden State továbbra is hozza a meccseket, 9-0-lal áll és szoros meccset sem játszott sokat idén, így természetesen most is toronymagas favoritnak számít. A Minnesota viszont némileg meglepő módon eddig top 10-es védőcsapatnak számít, és bár a legutóbb pihent Rubio, Wiggins és Garnett is, most a hírek szerint mindhárman pályára léphetnek. Főleg előbbi kettőre lesz nagy szükség a periméteren, ráadásul Wiggins két harmincpontos meccset is szállított az utóbbi időben – ugyanakkor otthon még mindig nyeretlen a gárda. Ha a még hibátlan bajnokot kapnák el először…

Phoenix Suns – Los Angeles Clippers 04:30

A Clippers tegnap nehéz meccset bukott el Dallasban, és a csapat eddig összességében egyáltalán nem meggyőző – utóbbi négy találkozójukból hármat is elveszítettek Griffinék, Chris Paul pedig meglehetősen gyenge formában van. A Suns sincs túl jó formában, és bár a triplájukat megtalálták Bledsoe-ék, védekezésben akadnak gondjaik, Blake Griffinre most sincs igazán emberük, viszont az említett Bledsoe nyilván extra motivált lesz Paul ellen. Érdekesség, hogy DeAndre Jordannel a pályán mennyire gyenge a LAC, ráadásul most Redick játéka is erősen kérdéses, így előtérbe kerülhet a cserepad – nagyon sok kérdőjel övezi a meccset, de esélyesebbek Paul Pierce-ék.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus