Heat-Rockets és nyugati rangadók

A Miami újabb nagycsapat skalpját gyűjtené be a preseasonben, de emellett lesz Lakers-Suns, Warriors-Clippers és Blazers-Nuggets is - ráadásként a Thunder fogadja a Jazzt, a Wolves pedig az Indianát.

Minnesota Timberwolves – Indiana Pacers 01:00

Andew Wiggins legutóbb kikerült a kezdőcsapatból, nem igazán tudott faktor lenni, de pont a Pacers ellen játszotta első NBA-meccsét, akkor jól ment neki. Rubio vezérletével mindenesetre így is jól játszott a Wolves és 112 pontot dobva verték el a Thundert, szépen járt a labda, kevésszer adták el, jó hatékonysággal és sok gólpasszal dolgoztak. A Pacersnél más a helyzet, David West sérülése miatt aggódhatnak, de a második sor jól teljesített a Mavs ellen, Copeland bizonyítja, hogy helye van a kezdőben.

Oklahoma City Thunder – Utah Jazz 01:00

A Thundernél Westbrook eddig pont az ellenkezőjét bizonyítja mindennek, amit lehetett gondolni Durant sérülése után – nem dob sokat, de nem is tudja győzelemre vezetni csapatát. Steven Adams a nagy sztori náluk a preseasonben, de Perry Jonesra és Morrow-ra is érdemes figyelni, Durant helyére pályáznak. A Jazz kicsit kifulladni látszik, a lendületes támadójáték alábbhagyott, de nincs sok okuk panaszra, ők amennyire lehet, készek az alapszakaszra – kérdés, ki mennyit fog játszani ennek tükrében.

Miami Heat – Houston Rockets 01:00

A Heat négy vereség után megverte a Spurst és a Warriorst is, Shabazz Napier pedig belelendült – Chalmers és Cole helye sincs biztonságban. A játék továbbra sem állt össze (erre alighanem még sokat kell várni), de ígéretes dolgok már akadnak náluk, a második sor pedig kifejezetten jónak tűnik az elvártakhoz képest. A Rockets is sokáig a padját igyekezett „berúgni”, ami nem is sikerült rosszul, legutóbb pedig már a kezdők is hozták magukat, majdnem mindenki tíz pont fölé jutott – bár még mindig nem játszott senki fél órát sem, most már aligha fognak komolyan pihentetni a Rakéták.

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers 02:00

A Nuggets nem nagyon állt még össze, továbbra is kísérletezgetés folyik náluk, bár Afflalo most már kezdi elkapni a fonalat. Az biztos, hogy McGee hiányában is jók belül, Mozgov, Nurkic és most már Faried is nagyszerűen játszik, viszont a periméterről még mindig nem az jön, ami kellene. A Blazers gyakorlatilag a teljes preseasont a cseresor felépítésére szánta, a Maccabi ellen már a fix kezdő egy jó félidőt játszhatott és tökéletesen működött is, nagyjából ma is hasonlóra számíthatunk tőlük. Lillard és Aldridge sincs topformában egyelőre, de valószínűleg nem ez a prioritás egyelőre Oregonban.

Los Angeles Lakers – Phoenix Suns 03:00

Kobe Bryant úgy tűnik, hogy maga mögött hagyta a sérülését, az elmúlt két meccsen hozta a pontokat, még ha ez nem is feltétlenül párosult jó hatékonysággal vagy győzelemmel. Nagyon sok a sérült ismét a Lakersnél, közel sem tudnak a legjobb csapatukkal kiállni, a villámgyors hátvédekkel rendelkező Suns ellen így könnyen belefuthatnak a késbe. a Dragic-Thomas-Bledsoe trió szépen rotálható és jól is passzolnak egymáshoz, mindegyikük hozza magát eddig, ezzel pedig nem nagyon látni, hogy mihez kezdenek majd Bryanték.

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers 03:30

Thompson és Curry pihent a Rockets ellen, de Nedovic bizonyította képességeit, így a GSW-fanoknak nincs okuk félni, mély a hátvédposzt. Most valószínűleg játszik a Splash Brothers és Paulék ellen alighanem jó meccset fognak vívni – eddig  bombaformában vannak. A Clippers igyekszik egyre inkább alapszakasz-rotációval dolgozni és a kezdőket játszatni, valószínűleg most is ez lesz a helyzet, így egy közel teljes keretekkel megvívott nyugati rangadót láthatunk majd.

Élőképes streameket ezen a linken találtok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus