Hetedik meccs Indianában, Oklahoma Cityben és Los Angelesben!

Ma éjjel három első körös párharc is a lehetséges utolsó, azaz a mindent eldöntő hetedik felvonásához érkezett. Nagyon nehéz helyzetben utazik a Memphis Oklahoma Citybe, de így is várható egy igazi PO-klasszikus ettől a rivalry-tól, az Indiana pedig azért játszik, hogy ne essen ki szégyenszemre otthon a nyolcadik kiemelt ellen. Az eddig talán legcsendesebb csatában, a Clippers - Warriors párosításban számítsunk az extrákra, ha már úgyis a végletekig fokozódtak az izgalmak. Nézzük, melyik összecsapás előtt mit érdemes tudnunk!

Indiana Pacers(1.) - Atlanta Hawks(8.) (23:30)

Paul George (és a veterán Butler) megúszta az eltiltást, így hazai környezetben egyértelmű favorit a Pacers - de csak akkor, ha mentálisan elbírja a nyomást és legalább azt a teljesítményt teszi le az asztalra, mellyel nyerni tudott a hatodik derbin Atlantában. A Hawks nyomás nélkül küzdhet és Roy Hibbert kitikkadása, valamint a Scola, Turner páros "eltűnése" és Andrew Bynum hiányzása mellett ez lehet a legnagyobb esélye a nyolcadik kiemeltnek, mely eddig abszolút erőn felül produkálva minden este méltó ellenfele a keleti elsőnek. Nem gondoljuk, hogy korán eldőlne a csata, de óriási blama lenne a Vogel-legénységnek, ha innen nem húzná már be a továbbjutást érő negyedik W-t.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-3.

Oklahoma City Thunder(2.) - Memphis Grizzlies(7.) (02:00)

A Thundert szépen feltüzelték az események és a reakciók, ráadásul most minden Duranték mellett szól, hiszen nem lesz ott az eltiltott Zach Randolph vendég oldalon, Tony Allen játéka kérdéses, Mike Conley pedig bár vállalja a csatát, ő is sérülten kell, hogy megküzdjön az ellenféllel. Mivel ott van a Westbrook-faktor OKC-oldalon, valamint csapatként mentálisan még mindig egy jobb egységnek számít a Grizzlies, így nem lehet leírni a Joerger-tanítványokat sem, a harc garantáltan nagy lesz, de komoly papírforma borulás lenne, ha innen vissza tudna jönni a Memphis.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-3.

Los Angeles Clippers(3.) - Golden State Warriors(6.) (04:30)

A Clippers kissé érthetetlen módon nem tett bele elég energiát és koncentrációt a párharc lezárásába az előző összecsapáson, de az által, hogy Jermaine O'Neal megsérült és erősen kérdéses a játéka - ha meg beöltözik, akkor az, hogy mit képes ebben az állapotában produkálni -, a GSW nyomás nélkül, valami nagyon extra történésben bízhat csak, illetve abban, hogy az esélyesebb, otthon játszó, s ez által nagyobb teher alatt harcba vonuló LAC ászai elgőzölnek ma és a nem 100 százalékosan szerepeltetett Chris Paul és társai megverik saját magukat. Annyira "sótlan" meccseket hozott ez a párharc eddig, hogy méltó csattanó lenne, ha pont a hetedik összecsapáson történnének a legnagyobb dolgok, dőljünk hátra és élvezzük a várható parádét!

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-3.

A meccsekhez ITT találhattok élőképes streameket!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus