Houston - San Antonio a Sport TV-n!

A még hibátlan Rockets a címvédő Spurst fogadja, de a nap másik mérkőzése is nyugati rangadó, a Dallas a Portlandhez látogat.

Houston Rockets – San Antonio Spurs 02:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

A Houston az első komolyabb tesztet gond nélkül vette Miamiban, de azért ez a Heat nem említhető egy lapon a bajnokkal még akkor sem, ha Parkerék nagyon messze vannak a csúcsformától. Hardenék ötből ötöt hoztak eddig, de játszottak a Sixersszel és a Lakersszel is a néha jó-néha rossz Utah és Boston, valamint a sztárjait perclimiten tartó Heat mellett. A védekezésük mindenesetre határozottan javult Ariza érkezésével, ő és Beverley Howard mellett már stabilitást ad a csapatnak hátul is. A hárompontosaik nagyon esnek, olajozottan működik a rendszer, James Harden is pazar formában van. A Spursnél viszont ez az egyik erősség, ellenfeleik tripláinak 28%-át engedélyezik csak, pedig tegnap éppen az Atlantával találkoztak. Popovich csapatánál még nem állt össze a dolog, elöl-hátul akadnak gondjaik egyelőre, ráadásul öten kihagyják a mai texasi derbit: Belinelli (lágyék), Splitter (vádli), Mills (váll), Duncan és Ginobili (mindketten sima pihentetés miatt). A találkozót a Sport 1 jóvoltából tv-ben is élőben követhetjük.

Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks 04:30

A Dallas a liga egyik leglátványosabb támadójátékát játssza eddig, Monta Ellis tökéletesen oldja meg a feladatát, Parsons és Chandler is jól épült be, remekül illeszkednek egymáshoz a darabkák. A Blazersnél főleg Lillard indította nagyon lassan az évet, de legutóbb tükörsimán verték le a Clevelandet és az irányító is megtalálta a dobásait már, így valószínűleg remek, sokpontos és látványos mérkőzést láthatunk majd. A Mavs több mint hatvan pontot átlagol az első félidőkben, viszont általában az öltözőben maradnak és a legtöbb egységet kapják a harmadik negyedben, erre kell most nagyon figyelniük. A remek dallasi offense-t egy jó Lillarddal már megközelítheti a Blazers, ugyanakkor jelenleg idén top tízben vannak hátul is, márpedig ez döntő faktor lehet, hiszen Nowitzkiék általában pihennek, amikor az ellenfélnél van a labda.

A meccsekhez élőképes linkeket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus