Howard és Harden ma már a túlélésért játszik!

Ma éjjel három mérkőzést is rendeznek az NBA-rájátszás első körének hajrájában, ahol egy újabb továbbjutónk lehet amennyiben a Trail Blazers negyedszer is elveri az eddig csak egyszer nyerő Houstont. A Raptors és a Nets csatája is finisbe fordul, a Spurs pedig előnyre tehet szert otthon, ha megveri a Mavst. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

San Antonio Spurs(1.) - Dallas Mavericks(8.) (01:00)

A Spurs és a Mavs meglepően kiegyenlített csatát vív eddig és ezt nem csak az összesített állás alapján mondjuk, hanem a mutatott játék miatt és a látható tartalékokat tekintve is. Nowitzkinek továbbra sem volt egy igazán jó meccse sem támadásban, de csapata még bőven életben van és ha ma elcsenné a W-t, akkor kimondott esélyese is lenne onnantól a párosításnak. Az eltiltott ex-Spur, DeJuan Blair nélkül kell valahogy bravúrt bemutatnia a Dallasnak, ha tényleg nagy durranást akar a kisebbik texasi gárda, mert hetedik meccset nyerni az ennyire dörzsölt San Antonio csarnokában eléggé lehetetlen küldetés szagúnak tűnik.

A párharc állása: 2-2.

Toronto Raptors(3.) - Brooklyn Nets(6.) (01:30)

Nem sokan várták, hogy miután visszaszerezte elvesztett pályaelőnyét a Nets, nyerjen Brooklynban a Raptors, pedig ez történt legutóbb. Azaz úgy fest, tiszta lappal indítanak a felek, ám lényeges, hogy amennyiben átmenti a momentumát a Toronto, úgy nem lesz már hibázási lehetősége a Deron Williams irányította hatodik kiemeltnek, s a másik oldalról nézve hatalma csapás lehet mentálisan, ha Valanciunasék megint elvesztenék, amiért nem keveset harcoltak. A nyomás ezzel együtt sem a Casey-tanítványokon van, ez pedig segíthet ma az otthon játszó kanadaiaknak.

A párharc állása: 2-2.

Houston Rockets(4.) - Portland Trail Blazers(5.) (03:30)

A Rockets az egyik legnagyobb csalódása eddig a PO-nak, ám amennyiben innen fordítanának Howardék, hirtelen arról beszélhetnénk, hogy mekkora erő van ebben a texasi alakulatban, ám a dolgok jelenlegi állása szerint otthon sem egyértelmű esélyes Kevin McHale kicsit szertelenné váló legénysége. A nagy kérdés az lesz, hogy fejben mennyire akarja már most lezárnin a Blazers ezt a csatát, mert ha úgy vannak vele Lillardék, hogy elég lesz otthon behúzniuk a hatodikat, úgy könnyen megéghetnek - nem csak a mai derbin végén...

A párharc állása: 3-1 a Blazers javára.

Élőképes streamekért kattintsatok IDE

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus