Indianában a Clippers, nyolc derbi éjjel!

Az NBA soron következő játéknapján nyolc egész jónak tűnő párosítással találkozhatunk, melyek közül kiemelkedik az Indiana Pacers és a Los Angeles Clippers parolája, ahol az egyik főszereplő távollétében is óriási meccsre van kilátás. Dallasban is rangadót rendeznek, továbbá a Warriors és a Minnesota sem éppen könnyű ellenfelet kap erre az estére. Nézzük, mit érdemes tudnunk felvezetésként!

Indiana Pacers - Los Angeles Clippers (01:00)

A Pacers egy lendületben lévő, sorozatban ötöt nyerő Clipperst fogad ma, mely ráadásul azzal a Darren Collisonnal érkezik a kezdőben, aki anno Indianában finoman szólva sem váltotta meg a világot, most viszont Chris Paul kidőlése után igen jól irányítja a társakat és pontszerzésben is jeleskedik. Paul George és Roy Hibbert, ha emelnek utóbbi időben mutatott teljesítményükön, akkor azért egyértelmű favorit a ligaelső.

Washington Wizards - Detroit Pistons (01:00)

A Wizards és a Pistons érdekes meccseket játszottak idén egymással, de mindkét gárda alapvetően alulteljesít, viszont az utóbbi napokban úgy ahogy megindult felfelé, tehát amolyan vízválasztó csata lehet ez. Otthon az amúgy is jobban álló fővárosiak inkább esélyesnek tekinthetőek, de legutóbbi vereségét követően ott lesz az extra motiváció Josh Smith-ékben is.

Charlotte Bobcats - Miami Heat (01:30)

A Heat, miután megszakította vereségsorozatát és visszakapta a Battier, Chalmers párost, valamint be tudta vetni idén először Greg Odent, mindenképp favoritnak titulálható, de otthon bizonyítottak már eleget Al Jeffersonék ahhoz, hogy megfelelően komolyan vegye őket a címvédő. Nagyon kellene a W a Charlotte-nak, de komoly bravúr lenne, ha célba érnének most a Clifford-tanítványok.

Chicago Bulls - Philadelphia 76ers (02:00)

A Bulls újabb cserepletykákban szerepel, ami általában csak extra lökést szokott adni a játékosoknak, tehát nem irigyeljük most a Sixerst, mely könnyen lehet, hogy az áldozati bárány szerepét fogja játszani a dacból menetelő chicagóiakkal szemben. gyakorlatilag csak az szól Michael Carter-Williamsék mellett, hogy a Thibodeau-legénység inkább underdogként jó, mint favoritként.

Houston Rockets - Milwaukee Bucks (02:00)

A Rockets egy furcsa vereség után próbál józanodni, ehhez pedig tökéletes partner lehet a még mindig nagyon tartalékos Bucks, mely Larry Sandersszel és John Hensonnal a palánk alatt azért rendelkezik megfelelő ellensúllyal ahhoz, hogy legalább jó edzőpartnere legyen az esélyesebb texasi alakulatnak.

Minnesota Timberwolves - Utah Jazz (02:00)

A Minny egy Hayward nélkül is felszálló ágban lévő Jazz ellen kell, hogy küzdjön, s annyira nem jó a hangulat Kevin Love-éknál, hogy benne van a levegőben egy újabb kellemetlen Wolves-féle kudarc, de ehhez kell az extra a kicsit sűrű program után vélhetően némileg fáradtan érkező Corbin-alakulattól is, de viszonylag szoros csatát várhatunk itt - ami az előzmény alapján nem a hazaiknak kedvez majd.

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors (02:00)

A Pelicans Holiday és Anderson elvesztése után visszakaphatja ma másik hetek óta sérült emberét, Tyreke Evanst, viszont Jason Smith újra kidőlt a sorból, tehát a palánk alatt Alexis Ajincának és társainak talán túl sok is lesz a felelősségük a mindenképpen javítani kívánó GSW ellen.

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers (02:30)

A Portland tegnap bevette San Antoniót, a Mavs pedig rangadót nyert Phoenixben, azaz mindkét alakulat jó formában, önbizalommal telve várhatja ezt az ütközetet, mely amúgy is komoly hagyományokra tekint vissza a felek vonatkozásában, ha az utóbbi éveket vesszük alapul. Nincs itt kimondott favorit, de a Nowitzki vs Aldridge párharc sok mindenről dönthet, ám összességében a pillanatnyi dobóforma és a mentális frissesség lehet a két fő faktor.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus