Ismét győzött, így egyenlített a Toronto a Cavs ellen!

Lowry és DeRozan is 30 pont fölé jutott, izgalmas hajrában kapott ki a Cleveland Torontóban - 2-2-re áll a párharc.

Kyle Lowry és DeMar DeRozan azt csinált a Cleveland védekezésével, amit akart, így szoros meccsen ismét megverte a Raptors LeBron Jameséket - ezzel 2-2-re áll az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) keleti döntője.

Visszajátszás: tarthatatlan Raptors-hátvédek

Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 105-99

Egál. Nem sokan gondolták volna az első két találkozó után, hogy 2-2-vel térnek vissza a csapatok Clevelandbe, de a Toronto nagyon összekapta magát támadásban és védekezésben is, így életben tartotta továbbjutási esélyeit. Ezen az estén Kyle Lowry (35 pont, 14/20 mezőnyből) és DeMar DeRozan (32 pont, 14/23 mezőnyből) vitte a hátán az együttest, vezérletükkel nagyon simán nyerte a gárda a második negyedet és közel húszpontos előnybe került. Ezt eltüntette a Cavs és a záró etapban átvette a vezetést, de a hajrában a hazaiak két hátvédje rendre eljutott a festékbe és ott be is tudta fejezni az akciókat - mindketten kulcsfontosságú kosarakat szereztek és Biyombo is hozzátette a magáét. A Toronto végül egy 11-3-as futással zárta le a találkozót és kiegyenlítette a párharcot.

Ennyi rossz periódus nem fér bele. Az első tíz dobásukból nyolcat elrontottak a vendégek, majd hiába jött egy jó időszak, a második negyedben újabb hosszú percekre deszkázták be előttük a gyűrűt - eközben védekezésben sem álltak a helyzet magaslatán, a festéket nem tudták hatékonyan védeni. A második félidőben összekapták magukat és LeBron James (29 pont, 9 pattanó, 6 gólpassz), valamint Kyrie Irving (26 pont, 6 gólpassz) vezérletével ledolgozták hátrányukat, de pont a meccs utolsó perceiben kerültek ismét gödörbe - elrontott dobások, bekapott ziccerek következtek, így újabb vereség lett a vége. 

A Raptors legjobb dobói: Lowry 35/12, DeRozan 32, Carroll 11/3
A Cavaliers legjobb dobói: James 29/3, Irving 26/9, Frye 12/12

A párharc állása: 2-2.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus