Itt a második nap a rájátszásból

A playoff-nyitányon négyből háromszor azonnal gazdát cserélt a pályaelőny, kérdés, hogy ma javítanak-e a statisztikán a hazaiak. A Dallas San Antonióba látogat, ahol összecsap az elmúlt évek két ikonja, Duncan és Nowitzki, John Wall Chicagóban mutatkozik be a rájátszásban, a Houston-Portland találkozóra pedig a Bad Boys Pistons videóival készültek Hardenék. Ráadásul a Miami-Charlotte csörtét csúsztatva ugyan, de itthon is TV-ből nézhetjük. Nézzük, mit várhatunk a mai derbiktől!

San Antonio Spurs – Dallas Mavericks (19:00)

A keleti első tegnap bukott a keleti nyolcadik ellen, ez intő jel lehet a Spurs számára. Popovich legénysége négyből négyet nyert a Dallas ellen az alapszakaszban, mindig magabiztosan és mindig bőven száz pont fölé jutva. Nowitzkire Diaw-t, Splittert és Leonardot is rakhatják, persze a német klasszist jobb napjain nem érdekli, hogy ki van vele szemben. Monta Ellis jó játéka lehet a kulcs a vendégek számára, de a hazaiak sztárjai jóval pihentebbek.

Miami Heat – Charlotte Bobcats (21:30) csúsztatva 23:00-tól Sport 1

Rengeteg problémával küzdött a Heat az utóbbi időben, de mégiscsak ők a címvédők és hazai pályán bárki ellen ők az esélyesek. Al Jefferson viszont komoly gondokat okozhat számukra, a brillírozó center igazi matchup nightmare a Miami magasai ellen. Viszont idén négyből négyszer tudtak nyerni LeBron Jamesék, a tavalyi MVP kedvenc áldozata a Bobcats, ugyanis 37,8 pontot átlagol ellenük idén 63%-os hatékonysággal, nem mellesleg egyszer 61-ig is eljutott, amit aligha felejt könnyen a Charlotte.

Chicago Bulls – Washington Wizards (01:00)

Két hete nagyon megfogta a Wizards gépezetét a Bulls és egy 18 pontos győzelmet arattak Thibodeau fiai. Ezúttal is a védekezés lehet a kulcs, John Wall előtt le kell zárni a festéket és extra kell DJ Augustintól. Az All-Star irányító első play-off szereplésére készül, miközben a Bulls játékosai rutinosnak számítanak. Nené térde a Wizards legnagyobb kérdése, a legfrissebb hírek szerint limitáltan, a padról, de játszani fog.

Houston Rockets – Portland Trail Blazers (03:30)

Nagyon szoros meccs várható, ráadásul idei összes egymás elleni meccsükön mindkét fél száz pont fölé jutott, így a látványra sem valószínű, hogy panaszkodhatunk. A Blazers legutóbb hat rájátszásbeli szereplése az első körben ért véget, de ezt csak Aldridge és Batum élte át a jelenlegi keretből. Az alapszakasz végén a sérülések miatt botladozott a Houston, de most Howard és Beverley is egészséges, ők pedig sokat tehetnek a Portland két legnagyobb fegyvere, Aldridge és Lillard kikapcsolásáért.

Élőképes streameket itt találhattok! 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus