James és a Heat Clevelandben - és a Sport TV-n!

Ma éjjel öt összecsapást rendeznek az NBA-ben, s ezek közül két keleti derbi emelkedik ki, hiszen a Sport TV által is képernyőre tűzendő Cleveland - Miami csata mellett az Atlanta és a Toronto harca is csemegének számít a téthelyzet miatt. Lássuk, mit várhatunk a mai párosításoktól!

Cleveland Cavaliers - Miami Heat (00:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Az Irvinget hetekre elvesztő Cavs élet-halál helyzetben kell, hogy fogadja a sikerre éhes bajnokot, mely ráadásul egy rangadó megnyerése után meg LeBron James ex-csapatához, ami extra pikantériát kölcsönöz a párosításnak. Óriási meglepetés lenne, ha az all-star MVP távollétében győzne a Cleveland.

Atlanta Hawks - Toronto Raptors (00:30)

A Hawks szépen összekapta magát, de a Raptors ellen otthon sem tekinthető favoritnak a keleti nyolcadik pozícióját megtartani igyekvő atlantai alakulat, de a minőségi csata itt is garantált, de Al Horford kényszerű jegelése okán a palánk alatt gondban lehet a Hawks.

Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks (03:00)

A Blazers Aldridge nélkül kell, hogy megverje a ligautolsót, s mivel motivált a vereség megszerzésében a Bucks, így otthon nem kell mitől tartania az oregoni egyletnek, pláne, hogy Mo Williamsnek végül nem kell heteket kihagynia. Megmondhatatlan, hogy a wisconsiniaknál éppen kik alkotják majd az érdemi rotációt, de ettől függetlenül sok izgalmat ne várjunk.

Sacramento Kings - Washington Wizards (03:00)

A Kings keresztbe tehet a keleti Top 4-ért hajtó fővárosiaknak, de azért Sacramentóban is esélyesebb a már stabilan 50 százalék felett álló Wizards. Bradley Beal kellemes meglepetése ott lehet a vendégeknél, így ha hozza, amit tud a Washington, akkor be is darálja majd a Cousinst lehet, hogy most is jegelő hazaiakat.

Golden State Warriors - Orlando Magic (03:30)

A GSW is egy könnyed kötelező győzelem begyűjtése előtt áll, s vélhetően lesz akkora különbség a felek közt, hogy bőven játszhassanak a tartalékok is hazai oldalon, ami a playoff előtti kispad-építés miatt rendkívül fontos lenne Mark Jackson fiainak. A Magic nyomás nélkül játszhat egy jót és fejlesztheti tovább fiataljait a remek ellenfél otthonában.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus