James vs Wade: Cavs a Heat ellen! (Sport 2)

LeBron James összecsap korábbi csapattársaival és a brazil fővárosban a Miami Heat ellen lép pályára a Cavaliers mezében – ezt a Sport TV-n mi is élőben nézhetjük. Ezen kívül még négy meccset rendeznek ma, a Spurs újabb európai ellenféllel csap(ott) össze már 18:00-tól, újra megmérkőzik a Boston és a New York, a Bullst a Milwaukee ellen nézhetjük meg, a kezdőit eddig extrán jegelő Memphis pedig az Atlantával találkozik. Nézzük, mi várható ma! 

Fenerbache – San Antonio Spurs 18:00

A Spurs az Alba Berlin ellen már megtapasztalhatta, hogy az európai csapatok képesek meglepetéseket okozni. Bogdan Bogdanovicék ráadásul magasabb szintet is képviselnek, mint a németek – persze nem lehet őket egy lapon említeni az NBA bajnokával így sem. Mindenesetre izgalmas csapat a Fener, akik színvonalas és az európai stílus miatt érdekes meccset vívhatnak Tony Parkerékkel.

Miami Heat – Cleveland Cavaliers 23:00 (TV: SPORT2 ÉLŐ)

A nap slágermeccse, LeBron James Dwyane Wade-ékkel szemben régi-új csapatának mezében – ráadásul a Sport TV jóvoltából élőben követhetjük a találkozót. Az tény, hogy a Cavs jobb erőkből áll és jobban együtt is vannak jelenleg, mint a rengeteg új játékossal felálló, fővezérét elvesztő Heat - még úgy is, hogy Irving nem lép pályára ma -, de a presztízs mindenképp kiváló összecsapást ígér. Nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk, a derbi tele van különlegességekkel, hiába előszezon-mérkőzés, nagy küzdelem és magas színvonal várható.

Boston Celtics – New York Knicks 01:30

A két gárda összecsapott már pár nappal ezelőtt, akkor tükörsimán hozta a meccse a Boston. Evan Turnerék back-to-back találkozóból jönnek, ez átalakíthatja kicsit a rotációjukat, mindenesetre Avery Bradley pazar estén van túl, Marcus Smart viszont javíthat gyenge dobóteljesítményét követően. A Knicksnél legutóbb egy negyedig ment a játék, utána viszont jószerével semmi sem működött, van még mit csinálnia Derek Fishernek.

Memphis Grizzlies – Atlanta Hawks 02:00

A Memphis eddig kizárólag a második sor próbájának tekinti az előszezont, a kezdők tíz percet sem kaptak legutóbb, ahogy Tony Allen sem, Vince Carter pedig pályára sem lépett. Előbb-utóbb nagyobb terhelést kell kapniuk Gasoléknak is, kérdés, ezt ma kezdik-e el a Grizzlik. A Hawks győzelemel rajtolt az előszezonban, a Memphis cseréi ellen jó eséllyel pályázhatnak a következőre.

Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 02:30

A sokra hivatott Bulls eddig két vereséget tud felmutatni az előszezonban, ennek ellenére érdekes lesz látni a játékukat. Rose kihagyott pár edzést, de a belső rotáció továbbra is brutális, ha a periméterről nem megy, onnan is meg tudják nyerni a meccseket. Pau Gasol passzai sok hasznot hoztak nekik legutóbb, Tom Thibodeau viszont nem adott sok percet kulcsjátékosainak. A Bucksnál Antetokounmpót és a mindkétszer hasznosan, aktívan, de gyenge dobószázalékkal kosarazó Jabari Parkert érdemes figyelni elsősorban Dunleavy-ék ellen.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus