Jason Williams azonnal lesérült a BIG3 első napján

Tegnapelőtt lejátszották, ma hajnalban pedig a TV-ben is leadták a BIG3 első játéknapját - Jason Williams azonnal lesérült, Rashard Lewis meccsnyerő 2+1-et dobott, megvolt Allen Iverson első kosara is. Lássuk, mi történt az első körben hosszabb összefoglalókkal!

3 Headed Monsters - Ghost Ballers  62-60

Az első mérkőzésen rögtön volt egy sérülés, miután Jason Williamsnek a jobb lábával adódtak gondok - elvileg nincs nagy problémája, Gary Payton azt mondta, hogy két héten belül újra játszhat White Chocolate. Csapata, a 3 Headed Monsters a végén majdnem elszórakozta a meccset - leadták előnyüket, de 59-60-nál Rashard Lewis bevert egy 2+1-et, ezzel nyertek végül 62-60-ra. Az egyik oldalon Lewis 27 ponttal, a másikon pedig Ricky Davis 23-mal volt a legeredményesebb - a győztesnél az egykori 1/1-es Kwame Brown 17 pontig és 13 pattanóig jutott.

Power - Tri State  62-58

DeShawn Stevenson 5 triplát és összesen 20 pontot szórva vezette győzelemre a Powert - az egykori csapattársak, Corey Maggette 15, Cuttino Mobley pedig 14 pontig jutottak. Maggette-nek is idő előtt véget ért a mérkőzés, ahogy Williamsnek az első meccsen, de elvileg neki sincs súlyos sérülése. A Tri State-nél Jermaine O'Neal volt a legeredményesebb 18 egységgel.

3’s Company - Ball Hogs  61-51

A nap talán legjobban várt meccsén Allen Iverson csapata, a 3's Company 10 ponttal legyőzte a Ball Hogsot. A győztesnél Andre Owens 20 pontot és 15 pattanót rakott a közösbe, DerMarr Johnson 14, Al Thornton 13 pontig jutott. Iverson 1/6-os mezőnymutatóval és 2 gólpasszal fejezte be az összecsapást, de el is mondta, hogy kapitány, játékos és edző egy személyben - az edzősködés az egész mérkőzésre szól, játékosként pedig valószínűleg nem azt fogja nyújtani, amit a nézők várnak, mert nem fogják látni a régi énjét. A Ball Hogsnál Rasual Butler 6 hármast hintett, 22 pontot dobott, Derrick Byars pedig pedig 19-et.

Trilogy - Killer 3’s  60-45

Az utolsó találkozó volt a legsimább, a Trilogy a 25 pontos Al Harrington és a 16 pontos James White vezetésével könnyedén győzte le a 18 pontos Reggie Evans és a 17 pontos Stephen Jackson vezette Killer 3's-t.

Az egész napot visszanézhetitek teljes egészében ezen a linken, a Youtube-streamen!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus