Jön a Grizzlies - Pacers és a Warriors - Spurs!

Újabb kiváló párosításokkal jelentkezik ma éjjel az NBA alapszakasza, hiszen a Memphis az Indianát fogadja, a San Antonio pedig a Golden State csarnokában kell, hogy győzzön fantasztikus sorozatának 13. W-je megszerzéséhez. A Sixersnek Chicagóban kéne csodát tennie, hogy ne kerüljön közelebb a negatív ligarekordhoz, Charlotte-ban ezzel párhuzamosan izgalmas csatára lehet kilátás, mivel a Blazers vendégeskedik Keleten. Lássuk, mit várhatunk a nyolc felvonásos programtól!

Charlotte Bobcats - Portland Trail Blazers (00:00)

A Bobcats óriási esélyt kap egy nyugati nagyágyú legyűrésére, ugyanis LaMarcus Aldridge nem épült még föl, azaz a Blazersnek nélküle kéne bevennie a PO-részvételhez egyre közelebb jutó, de az utóbbi meccsein pár vereséget benyelő Charlotte csarnokát. Szinte egyenlőnek tűnnek az esélyek, de van annyira stabil csapat mostanság a Clifford-alakulat, hogy be tudja húzni ezt a meccset.

Cleveland Cavaliers - Houston Rockets (00:30)

A Cavs nem számíthat Irving mellett Dengre és Milesra sem, ebbe pedig beletörhet a hazaiak bicskája a Rockets ellen, pláne, ha a bemelegítést biztosan elkezdő Dwight Howard esetleg játékra is jelentkezik a túloldalon. A Clevelandben benne van, hogy sebzett vadként annyira megy majd előre, hogy legalább egy jó meccset tud ebből csinálni, de komoly papírforma-borulás lenne, ha nyerne is Mike Brown együttese.

Chicago Bulls - Philadelphia 76ers (01:00)

A Bulls kikapott legutóbb, de a rivális Raptors sem nyert az OKC elleni hosszabbítás végén, viszont egyre közelebb a Nets és a Wizards, tehát minden győzelem kell a chicagóiaknak. A Sixers érezhetően feljebb kapcsolt, hiszen hiába robog a tank, senki sem akarja, hogy őt írják be a liga negatív rekordjához. Noah-éktól darálást és magabiztos diadalt várunk.

Memphis Grizzlies - Indiana Pacers (01:00)

A Grizzlies is elvesztette legutóbb legfontosabb játékosát, de Marc Gasol most legalább melegíteni próbál majd a társakkal a Heat ellen elvesztett összecsapást követően, hizen nagyon jön a Suns, nem engedhet meg magának egy újabb kudarcot a Memphis, hiába, hogy a keleti első látogat Conley-ékhoz. A palánk alatt Hibbert és West lehet majd a mérleg nyelve, ha nem játszik a spanyol center, bizony favoritnak tekinthető az amúgy még mindig hullámvölgyben lévő Indiana.

New Orleans Pelicans - Miami Heat (01:00)

A Pelicans nagyjából ugyanazzal az energiával és elszántsággal játszik minden fellépésén, így a bajnok sem mehet biztosra New Orleansban, pláne mivel nagy energiákat kellett felemésztenie a Memphis legyűrése miatt. Azért ha Wade nélkül feljebb kapcsol James és Bosh is átlagon fölülit hoz, akkor még mindig a Miami a favorit, de színvonalas, küzdelmes meccsre van kilátás.

Utah Jazz - Orlando Magic (02:00)

A Jazz és a Magic vívja a nap tankcsatáját, kisebb fellángolások után az elmúlt hetekben megint mindkét gárda kínosan ügyelt arra, hogy ott maradjon a liga legrosszabb öt alakulata közt, így ezen a fronton most felértékelődik, hogy mi az igazán fontos, a W vagy az L...

Golden State Warriors - San Antonio Spurs (03:30)

A Warriors állíthatja meg a Kawhi Leonard felépülése óta megállíthatatlan Spurst, mely az évad leghosszabb, már 12 diadalt számláló sikersorozatát igyekszik tovább nyújtani tavalyi PO-ellenfelének otthonában. Hasonlóak az oddsok itt is, de a ligaelső nagyobb lendülete sokat nyomhat a latba, ahogy az edzők közti differencia is.

Los Angeles Clippers - Detroit Pistons (03:30)

A Clippers egy könnyed meccsen veheti el a Pistons maradék kedvét is ettől a szezontól, már a visszatérő Collisonnal a kezdőben, s az is elképzelhető, hogy a régóta hiányzó Redick, Crawford duóból legalább az egyik hátvéd már ma beöltözik. A palánk alatt sok látványos szerelést várhatunk, de izgalmat egy cseppet sem.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus