Jön a hatodik meccs a Brooklyn és az Atlanta között

A Wizards ellenfele kerestetik: lezárja ma a párharcot a Hawks vagy nyer a Nets és csak a hetedik meccs dönt majd mindenről?

 

Brooklyn Nets – Atlanta Hawks 02:00

Rendkívül érdekes és változatos párharcot vív a két csapat, amely jóval izgalmasabb, mint amire előzetesen lehetett számítani. Az első két mérkőzést megnyerte a Hawks, de a másodikon már nagyon közel járt a Nets, majd két hazai meccsüket be is húzták Brook Lopezék. Az ötödik összecsapáson ismét fordult a kocka, hiszen otthon nyerni tudott az Atlanta, és Al Horford is megfordította párharcát Lopezzel szemben – ez most is döntő faktor lehet.

A Nets hátvédsorában egyetlen kiegyensúlyozottan teljesítő játékos sincs, de a Williams-Bogdanovic-Jack-Anderson négyesből ketten mindig jól játszanak, így nagyjából hasonló pontmennyiség érkezik innen. Joe Johnson többé-kevésbé hozza magát, a kulcs pedig a centerposzt – amíg Lopez dominálni tudott a palánk alatt, addig jól játszott a csapat, amint ezt eltüntette a Hawks, fordult a kocka. A kérdés továbbra is ez lesz, ha a gyűrű alatt tudja tartani ellenfelét a keleti első kiemelt, akkor jó eséllyel lezárhatja a párharcot – persze az sem ártana, ha a Teague-Korver-Carroll páros stabilan és pontosan dobna.

A kispadokat tekintve már egyértelműen fölénybe került a Nets, az Atlanta mélynek tűnő második sorából senki nem tud fellépni, ez pedig ma is okozhat gondokat számukra. Érdekesség, hogy a Nets még soha nem veszített hatodik mérkőzést az első körben, a hazai pálya pedig most is mellettük szól…

A párharc állása: 3-2 a Hawks javára.

A mérkőzéshez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus