Jön a keleti döntő harmadik meccse! (Sport TV)

A kisebb szünet után folytatódik az észak-amerikai profi kosárlabdabajnokság a Miami Heat és az Indiana Pacers küzdelmével. A lehengerlő első meccs után egy józanító pofont kaptak legutóbb Frank Vogelék, így kisebb lélektani hátrányban érkeznek Miamiba - de ez a hátrány pillanatok alatt előnnyé alakulhat át. A találkozót hajnalban a Sport 1 is képernyőre tűzi. Nézzük, mire számíthatunk!

Miami Heat – Indiana Pacers (02:30 TV: Sport 1)

A csapatok 1-1-es állással költöznek át Floridába, így a Miami rögtön elvette a Pacers pályaelőnyét. Ha mindkét hazai meccsüket hozzák, karnyújtásnyira kerülnek a nagydöntőtől – na de mennyire reális verzió a zsinórban három győzelem akkor, amikor idén és tavaly is felváltva nyertek a felek?

Paul George túl van az agyrázkódáson és minden bizonnyal játszani is fog ma este, az ő jó teljesítménye kulcsfontosságú lehet, a legutóbbi gyenge napja a győzelembe került az Indiana számára. Ugyanakkor Erik Spoelstra is bevetheti a hírek szerint csodafegyverét, állítása szerint Greg Oden készen áll a játékra – nagy kérdés, mire lehet képes Hibberték ellen, az alapszakaszban sok vizet nem zavart. A kulcs továbbra is a védekezés lesz, amelyik csapat több jó lehetőséget vesz el a másiktól, az lehet a győztes. A hazai pálya és két jó formában lévő szupersztárja miatt a Heat tűnik esélyesebbnek, de a Hibbert-West páros könnyen megfordíthatja az esélyeket. Sok újat nem tud már mutatni egymásnak a két csapat, a koncentráltabb és kicsit szerencsésebb gárda fog nyerni.

Élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus