Jön a Miami - Indiana 6. meccs (Sport TV)!

Ma este már hatodszor mérkőzik meg egymással Kelet két legjobb csapata, a Heat és a Pacers a Konferencia-döntőben, ahol a címvédőn lesz minden nyomás, hiszen ha nem húzza be otthon a negyedik, továbbjutást érő W-t, akkor Indianában kellene hetedik meccset nyernie a nagydöntőhöz. Lássuk, mit érdemes tudnunk a feldobás előtt!

Miami Heat(2.) - Indiana Pacers(1.) (02:30, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Most kiderül, mennyire hagyta felébredni a Heat legfőbb keleti riválisát, de az biztos, hogy Paul George elkapta a fonalat, ahogy az is, hogy Roy Hibbertben még rengeteg tartalék lehet, de hazai környezetben mindenképp favoritnak tekinthető a Miami, játsszon akármilyen jól ez az Indiana. Fontos kérdés lesz, hogy a vendégek franchise playerét megint alacsonyabb védőkkel fogatja-e Spoelstra mester vagy újra LeBron James kapja eme nemes feladatot, de Chris Andersen egészségi állapota is döntő lehet, hiszen ha Hibbert is belejön, akkor nagy bajban lehet a palánk alatt a Miami épkézláb ötös nélkül.

Ha már LBJ, akkor a múltkori - érdekes körülmények között - limitált produkciója után várható tőle egy igazi robbantás, s ha tartja a szintet a két utóbbi fellépésén majd 23 pontot átlagoló Chris Bosh és a rájátszásban eddig meglepően kiegyensúlyozott Wade is, akkor nem lehet félnivalója a jóval tudatosabb és támadásban lényegesen letisztultabb játékot erőltető Heatnek.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Heatnek.

A meccsekhez ITT találtok élőképes streameket!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus