Jön az All-Star előtti utolsó játéknap az NBA alapszakaszában

Kötelező nyernie a Minnesotának, back-to-backet játszik a Lakers, Milwaukee-ba látogat a Nuggets - íme a játéknap felvezetője. 

 

Milwaukee Bucks - Denver Nuggets 02:00

Hazai pályán joggal remélheti a nagy formában lévő Bucks, hogy egy újabb győzelemmel a holtversenyes negyedik-ötödik helyen fordulhat rá a szünetre, hiszen a Nuggets vendégként továbbra sem a liga legmeggyőzőbb csapata - ugyanakkor az utóbbi időben belendülő Nikola Jokics így is komoly károkat okozhat Middletonéknak. Az egyértelmű, hogy centerposzton vannak gondok a Milwaukee-nál, Jokics pedig parádézik, mióta ismét megszokott posztján és szerepkörében használja őt csapata, de kérdés, hogy az atletikus, gyors, rohanós hazaiak ellen mennyire lesz majd eredményes. Antetokounmpóék sorra nyerik a meccseiket az edzőváltás óta, otthon főleg magabiztosak, nincs új sérültjük, de a vendégek is lendületben vannak, és nekik is nagyon kellene a győzelem - náluk Jamal Murray nem teljesen egészséges, de azt mondta, hogy bármi történik, játszani akar.  

Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 03:00

A Lakers back-to-backet vív, és az előző két meccsen egyébként is elromlott valami a társaságnál: két komoly vereséget szenvedtek el Ingramék, és mindkétszer értékelhetetlen volt a védekezésük. Kérdés, hogy ezt össze tudják-e szedni, vagy fáradtabban most inkább nem erőltetik meg magukat, mindenesetre a Wolvesnak kötelező a győzelem: azok után, hogy otthon is megtört a nagy széria, nem engedhetik meg maguknak, hogy ismét kikapjanak hazai pályán, főleg nem egy olyan csapat ellen, amely messze van a rájátszástól. Townséknál nincsenek sérültek, a Rockets elleni vereség előtt hetekig bevehetetlen volt ez a csarnok, pihentebbek, papíron minden mellettük szól - csak éppen az ilyen meccseken lehet váratlan és fájdalmas pofonokat begyűjteni...

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus