Jön az Antetokounmpo-Westbrook csata Milwaukee-ban

Összecsap a Bucks és a Thunder, a Sport1 közvetít - a Lakers ellen folytatja a Pistons - négy meccset rendeznek hajnalban, nézzük, hogy mit várhatunk!

 

Indiana Pacers - Sacramento Kings 00:00

A Spurs legyőzése után 3-3-mal, jó hangulatban várhatja ezt a találkozót a hazai csapat, míg a Sacramento egyre mélyebbre süllyed a tankolásban - zsinórban négyszer kaptak ki Hillék, az előző három meccsükön ráadásul legalább 110 pontot kaptak. Ez nem túl jó hír a nagy tűzerővel rendelkező, gyors játékot játszó Pacersszel szemben, ahol ugyan Myles Turner továbbra is hiányzik, de Domantas Sabonis olyan jól pótolja, hogy szinte fel sem tűnik már a hiánya. A San Antonio ellen a védekezés is úgy összeállt, ahogy mindig kellene, ha ezt hozni tudják most is, nem jelenthet számukra problémát ez a meccs - igaz, annyira azért nem jó csapat ez az Indiana, hogy mindig kiegyensúlyozottan teljesítsen. 

Brooklyn Nets - Phoenix Suns 00:30

Két vereség után próbál otthon felállni a Brooklyn, bár kiválóan kezdett az együttes, előbb a Knicks, majd legutóbb a Denver ellen is kikapott, vissza kell találnia a megfelelő útra - a Nuggets ellen nem játszottak egyébként rosszul Russellék, de végül nem sikerült nyerniük. A Phoenix a Portlandtől szenvedett vereséget két győzelem után, náluk is kérdés, hogy "hova állnak be" az ingadozás után, ők is a gyors, rohanós kosárlabdával érzik jól magukat, de védekezésben eddig ritkán dolgoztak hatékonyan. Kérdés, hogy melyik csapat tudja stabilizálni magát, a hazai pálya a Nets mellett szól, de D'Angelo Russell kisebb sérülése azért látszik a játékán. 

Milwaukee Bucks - Oklahoma City Thunder 01:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Ez mindenképpen rangadó lesz, két jó csapatról beszélünk, ahol a regnáló MVP és idei eddigi legnagyobb kihívója néz majd farkasszemet. Az biztos, hogy gyors és látványos kosárlabdát látunk majd, mert mindkét gárda akkor érzi magát jól, ha rohanhat, de felállt védelem ellen a Thundernek talán több játéka van, mióta Westbrook mellé megérkezett Anthony és George is. Nyilván kérdés, hogy ki fogja meg Antetokounmpót, aki eddig 34,7 pontot, 10,7 lepattanót és 5,5 gólpasszt átlagol, de az többször bebizonyosodott már, hogy egyedül nem tud mindenkit megverni - kell mellé Middleton, kell mellé Brogdon, kellenek a triplák és kell a koncentrált védekezés is. Kérdés, hogy Westbrookék mihez kezdenek az atletikus hazaiakkal, illetve hogy hátul mennyire tudnak stabilak maradni, mert ezzel azért voltak gondjaik eddig, csak ideig-óráig tudtak jól védekezni az első hat meccs során, ahogy azt 3-3-as mérlegük is mutatja. 

Los Angeles Lakers - Detroit Pistons 03:30

A Pistons diadalmas győzelmi turnén van jelenleg, nyertek a Clippers, majd másnap a Warriors otthonában is, ezek után egyértelmű esélyesnek számítanak a Lakers ellen is - igaz, a fáradtság azért most már kijöhet rajtuk, négy nap alatt ez lesz a harmadik idegenbeli derbijük. Viszont amit eddig produkáltak, az parádés, Reggie Jackson nagy formában van, Andre Drummond minden korábbinál koncentráltabb, a kispad is hozzáteszi a magáét, működik a támadójáték, működik a védekezés, ehhez képest a Lakres azért jóval hátrébb tart. Lonzo Ball egyelőre csak ismerkedk az NBA-vel, ő és Brandon Ingram is rettentően ingadozó, ahogy az egész csapat is az - az előző négy meccsükből egyet nyertek meg, hosszabbításban verték a Washingtont. Nagyon nagy javulás kell tőlük ahhoz, hogy megszorítsák a bombaformában lévő Detroitot, ebben a hazai pálya és a vendégek idegenbeli túrája lehet segítségükre. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus