Jön az első Chicago - New York (Sport TV)

Ma éjjel a tegnapi meccsdömping után csak két mérkőzést játszanak az NBA-ben, ezek viszont igazán komoly minőséget képviselő párosítások lesznek, hiszen a Sport 1 által is képernyőre kerülő Chicago Bulls - New York Knicks derbi, valamint az utána megrendezésre kerülő Clippers - Warriors összecsapás is élcsapatok rangadója lesz. Nézzük, mit érdemes tudnunk elöljáróban!

Chicago Bulls - New York Knicks (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Bulls egy nem éppen "jó kicsengésű", de összességében semmit sem jelentő vereséggel kezdte az idényt Miamiban, a Knicks pedig back-to-back játszik, miután tegnap otthon fektette két vállra a Milwaukee-t. Derrick Rose egy edzés kihagyása után kisebb fájdalmai ellenére is ott lesz a parketten első éles chicagói bevetésén másfél év után. A hangulatra vélhetően nem lehet majd panasz, ráadásul egy kisebb rivalry-ről beszélhetünk ezen két gárda közt, úgyhogy öveket becsatolni, nagy meccs jön az éjjel - melynek esélyeiről nem biztos, hogy érdemes sokat vitatkozni, pláne ennyire az idény elején. JR Smith még semmiképp sem játszik a vendégeknél, s valószínűleg Amare Stoudemire sem lesz még bevethető a Knicksnél, de szerkezetben és minőségben is van annyira jó a New York, hogy idegenben is jó meccset tudjon csinálni a Chicagóval.

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors (03:30)

A Clippers nem kis blamával kezdte a szezont, hiszen kikapott a Lakerstől, a GSW pedig tegnap pont az aranysárga-lilákat fektette könnyedén két vállra, de ebből ne vonjuk le következtetésként, hogy ma teljesen a vendégek irányába mutatnának az esélyek. Chris Paul és Steph Curry párharca finom csemegének ígérkezik, de a lényegi dolgok inkább a palánk alatt dőlhetnek el. Itt sokkal többre lesz szükség a Jorda, Griffin párostól, mint eddig, bár Bogut is csak 17 percet tudott vállalni az idénynyitón, úgyhogy vannak bent gondjai a Warriorsnak is, de azért bővebb és minőségibb a magasember-rotációja a Golden State-nek. Harrison Barnes még ma sem hadra fogható a vendégeknél, de nélküle sem sansztalan a Jackson-legénység.

Az összes mai mérkőzés megtekinthető élőképpel erre a linkre kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus