Jön az NBA-döntő első igazi visszavágója? (Sport TV)

Ma éjjel csak három meccset vívnak meg az NBA-ben, de ezek közt található egy San Antonio Spurs - Miami Heat szuperrangadó, amit itthon a Sport TV is közvetít, továbbá egy Los Angeles-i városi csata, s egy Phoenix - Oklahoma City ütközet, mely az est leglátványosabb párharca lehet. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításokban!

San Antonio Spurs - Miami Heat (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Spurs egyszer már nagyon kikapott idén a Miamitól, de akkor voltak is hiányzók mindkét oldalon, valamint messze volt a csúcsformától a tavalyi finálé két résztvevője, viszont most mindenki egészséges, aki számít és még nagy menetelésben is van a két nagyhatalom (hiába csúszott be egy vereség a floridaiaknak Houstonban, ott a back-to-back és LeBron James "túlhajszolása" miatt ez érthető volt). Esélyekről nehéz beszélni, de a Popovich-legénység vélhetően akar egy kis önbizalmat szerezni magának egy lehetséges újabb döntő előttre, tehát várhatjuk, hogy kiegyenlített csata legyen ez.

Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder (03:00)

A Suns sok nagy csapatot elkapott már otthon, a Thunder pedig hosszú ideig játszott hazai környezetben az utóbbi hetekben, úgyhogy most nagy kérdés, mennyire ízlik majd az arizonai közeg az OKC-nek. Bledsoe visszaépítésével ma még nem kell foglalkoznia Hornacek mesternek, de a kieső Barbosa hiánya fájó lehet, mivel a kispadok harcában lenne keresnivalója a vendéglátónak. Itt sincs kimondott favorit, viszont elég színvonalas és hajtós derbi várható.

Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers (04:30)

A Lakers nyert már ugyan városi derbit idén, de aligha most fog következőleg, hiszen Nash és Bryant nélkül már a tankolás felé vette az irányt a nagyobb hagyományokkal bíró LA-i csapat, a Clippers pedig Crawford és Redick távollétében, s már Davisszel és Grangerrel a fedélzeten menetel a legjobb nyugati pozíciók felé. Kosárshow lehet ez a javából, ismerve a két gárda stílusát, de sok izgalmat itt ne reméljünk.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus