Képes megállítani a Jazzt az OKC?

Csoportrangadó Oklahoma Cityben - Torontóba látogat Devin Booker és a Suns - feláll a pofonból a Washington?

 

Toronto Raptors - Phoenix Suns 01:30

A back-to-backet játszó Suns egy nagy idegenbeli győzelemből érkezik Torontóba, így magabiztosan léphet pályára és igazából teher nélkül, hiszen egy bravúrt már bemutatott ezen a túrán. A pihentebb, otthon 8-1-re álló Raptors természetesen masszív favorit, DeRozanék három pontzáporos győzelem és három pihenőnap után mehetnek fel a parkettre, igaz, vannak kisebb sérültjeik - Wright, Nogueira és Poeltl sem teljesen egészséges, de a húzóemberek rendben vannak. Kérdés persze, hogy Devin Bookernek milyen napja lesz, ha úgy fog dobni, mint Philadelphiában, akkor a Toronto sem számíthat könnyű estére, de az azért elég nagy bravúr lenne, ha egymás után kétszer játszana ekkorát a fiatal hátvéd. 

Oklahoma City Thunder - Utah Jazz 02:00

Érdekes meccs lesz ez divízión belül. A Jazz óriási formában van, sorozatban hat győzelemnél tart, és bár back-to-backet játszik, Rudy Gobert visszatérése újabb lökést adott nekik előző este, amikor 47 ponttal verték a Washingtont. A Thunder kiszenvedett két győzelmet két jó csapat ellen, de a Spurs ellenit azért illik megcsillagozni, ott gyakorlatilag a SAS B-t verték meg körömrágós végjátékban, de legalább 10-12-re javították a mérlegüket. A játékuk viszont még most is kevés, ha a Jazz nem lesz túl fáradt az előző napi gála után, akkor nem kérdés, hogy javulniuk kell Westbrookéknak, bár a hazai 8-3-as mérlegükre azért alapozhatnak. Kérdés, hogy Gobert vállalja-e rögton a back-to-backet, illetve hogy mihez kezd vele az elmúlt meccseken kulcsjátékossá előlépő Steven Adams, valamint az is fontos lehet, hogy támadásban értékelhető hatékonysággal dolgozzanak a hazaiak sztárjátékosai. 

Portland Trail Blazers - Washington Wizards 04:00

Hatalmas pofonból, back-to-backből érkezik a Wizards, nagy kérdés, hogy ebből fel lehet-e állni ennyi idő alatt, vagy hogy mit hoz ki a társaságból egy 46 pontos vereség. A Portlandnek is van mit átbeszélni, mert két fájó hazai vereség után kell javítani, ráadásul mindkétszer komoly gond volt a védekezéssel, pedig eddigi sikereiket annak köszönhették. Az biztos, hogy ők vannak jobb állapotban, egészségesebbek, pihentebbek, otthon játszanak, talán fejben is ők az erősebbek jelen pillanatban, de nekik most nagyon kell is ez a győzelem, hogy javítsák a saját pályájukon elkövetett hibáikat. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus