Két keleti rangadóval mehetünk az All-Star szünetre

Két összecsapás maradt az All-Star szünet előtt utolsó játéknapra - a Pacers a Washingtont, a Bulls pedig a Bostont fogadja.

 

Indiana Pacers - Washington Wizards 01:00

A Pacers back-to-backet játszik, előző este még Clevelandben lépett pályára, és egyelőre nem sikerült kimásznia a gödörből Nate McMillan csapatának: sorozatban öt vereségnél jár a társaság. Ebben a szériában egyszer kikaptak Washingtonban is szoros meccsen, most otthon vágnának vissza, de a fővárosiak sokkal jobb formában vannak, ráadásul három napot pihenhettek az OKC kiütése óta, így frissebben, magabiztosabban léphetnek pályára. Kérdés, hogy az Indiana mennyire kapja össze magát elöl-hátul, védekezésben is komoly gondjaik vannak (főleg a periméteren), de mostanában támadásban is akadozik a gépezet, Paul George nem igazán találja a dobását - a jelenlegi Wizards ellen ezek nem férnek bele, csak tökéletes játékkal nyerhetnek a Youngot és Allent nélkülöző hazaiak.

Chicago Bulls - Boston Celtics 02:00 (ÉLŐ - Sport1)

A Celtics back-to-backet vív, előző este a Sixerst gyűrték le Smarték nagy csatában, így egyáltalán nem lehetnek pihentek - a Bulls viszont frissebb és otthon van, cserébe viszont lehet, hogy még mindig hiányozni fog Wade és Mirotic. Kérdés, hogy Isaiah Thomas és Jimmy Butler csatája hogyan alakul, utóbbit valószínűleg Smart és Crowder fogja majd, előbbit pedig lehet, hogy éppen Butler (legalábbis időszakonként) - szintén fontos, hogy a palánk alatt Gibsonék uralni tudják-e a lepattanózást Horforddal szemben. Sérültek a vendégeknél is vannak persze, Bradley, Green és Brown sem egészséges, de olyan parádés formában van Brad Stevens alakulata, hogy még így is esélyesebbnek számít.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus