Ki tud valamit találni a Pacers otthon?

Mit lép védekezésben az Indiana a Cavs ellen? A Sport1 közvetíti a találkozót - Leonard Memphisben is így folytatja? - Milwaukee-ban folytatódik a Bucks-Raptors.

Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 01:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Az első meccsen ott volt a Pacers kezében a győzelem, de Miles kihagyta a tempót, a másodikon viszont már egyértelműbb volt a Cavs sikere, így 2-0 után, különösebb teher nélkül utazhat Indianapolisba a bajnok. A meccs legnagyobb kérdése, hogy mennyit számít a hazai pálya, a Pacersnél ez elképesztő sokat jelentett az alapszakaszban, de a Cleveland is nagyon más volt vendégként, mint otthon, így ez a faktor akárt teljesen új képet is festhet. Az mindenesetre biztos, hogy amíg nem szedik rendbe a védekezésüket Paul George-ék, addig nem lesz sok keresnivalójuk, sem LeBron Jamest, sem Kyrie Irvinget nem tudták tartani, Kevin Love is akkor szórta meg magát, amikor Lue úgy gondolta, és bár Stephensonék próbálkoztak egy small-ballal, az nagyon hamar hamvába halt. Kérdés, hogy McMillan mit talál ki otthon, mert egyelőre nem igazán látni, hogy mi lehet náluk a fegyver, és bár a Cavs továbbra sincs csúcsformában, főleg ami a védekezést illeti, egy szinttel még így is a Pacers előtt van. Érdekes faktor lehet még a hazaiaknál George beszólogatása, aki elővette már csapattársait mindkét meccs után. JR Smith sérülése egyébként javul, edzett is már, de játéka egyelőre kérdéses.

A párharc állása: 2-0 a Cavaliers javára.

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 02:00

A feleknek egy nappal kevesebb pihenő jutott, mint a játéknap másik négy résztvevőjének, kevés idejük van "költözni". Kérdés, hogy ki van jobb állapotban mentálisan, hiszen a Raptors legutóbb egyenlíteni tudott, Kyle Lowry összeszedte magát, és jól működött a gépezet, a Bucks viszont így is elvette a pályaelőnyt, és saját közönsége előtt feltüzelve futhat ki a parkettre. Ahogy a második meccsen döntő volt, úgy most is rengeteget számíthat, hogy a Milwaukee mennyire ér ki a triplákra, nekik ezzel voltak gondjaik az alapszakaszban is, és legutóbb Lowry-ék betörés-kiosztásával nem tudtak mit kezdeni, márpedig ha szétdobják őket kintről, akkor hiába az atletikusság. Várhatjuk, hogy Casey mikor küldi le pozícióba Valanciunast, és mikor tudják kihasználni az itt meglévő fölényüket, hogy mennyire tudják most kordában tartani Antetokounmpót, és hogy mennyire tud rohanni a Bucks - sok apró tényező dönthet, nagyon közel állnak egymáshoz a felek.

A párharc állása: 1-1.

Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 03:30

A találkozónak két kérdése van, az egyik, hogy a Memphis állandósítani tudja-e a második meccs második félidejében mutatott játékot, a másik pedig, hogy Kawhi Leonard megtartja-e hihetetlen formáját. Az biztos, hogy a hazaiaknak csak akkor lesz esélyük, ha egyszerre játszik jól a Conley-Gasol-Randolph trió, közben pedig valahogy limitálni tudják Leonardot, de a Spurs klasszisa egyelőre teljesen foghatatlan volt eddig, félelmetes százalékkal értékesítette a nehéz helyzeteit is. Abban a bizonyos második félidőben viszont legalább a többieket megfogták Conley-ék, megvolt az akarat, ez pedig hosszú percekig remekül működött - otthon erre alapozhatnak és arra, hogy saját közönségük előtt talán jobb dobóformát fognak mutatni. Leonardra egy-egyben nincs emberük (Ennis lehet a legjobb opció, de ő sem az igazi), de azért a Spurs játékosai sem dobálhatják be mindig a nehéz egy-egyeket, ha pedig megtörik a ritmusuk, akkor lehet keresnivalója a Grizzliesnek. Azt pedig már csak találgathatjuk, hogy Dave Fizdale kirohanása mit idéz elő erre a találkozóra...

A párharc állása: 2-0 a Spurs javára.

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus