Kiesik vagy megmenekül a Warriors?

Otthon kell elkerülnie a kiesést a bajnoknak, de ehhez nagy változásokra van szüksége - képes rá, vagy már hajnalban döntős lesz az OKC? - a Sport1 élőben közvetít.

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 03:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

A két elveszített idegenbeli meccs után minimálisra csökkent a GSW esélye a továbbjutásra, az 1-3-as mérleg és főleg a mutatott játék, a hatalmas különbség miatt. Halványan még élhet a reményük, hiszen van innen visszaút, de az a feltüzelt, atletikus, hatalmasat küzdő OKC-n át vezet - első lépésként hazai pályán kell nyerniük Curry-éknek. Ha már Curry, neki óriásit kell javulnia: sokkal agresszívebbnek kell lennie, meg kell oldania Robersonék "faragását" és dobóhelyzetekbe kell kerülnie, vagy akár neki kell felhoznia a labdát - itt rátérhetünk Draymond Greenre is, akinek még nála is nagyobbat kell fejlődnie. Ő lehet a kulcs, a mentalitása és az, hogy fejben összeszedje magát, mert ő a szív ebben a csapatban, most pedig elsősorban erre van szükségük - sokkal-sokkal jobb, keményebb védekezésre és nagy küzdeni akarásra.

A Thunder részéről be kell fejezni a munkát, felszabadultan, a korábbi találkozókon látottaknak megfelelően kell játszaniuk, nem erőlködni, jó döntéseket hozni, indulni, lepattanózni - ezt már hetek óta remekül csinálják. Az ő játékukat Westbrook vagy Durant erőlködése ronthatja el, de ezeken az időszakokon eddig mindig átlendültek - a hazai pálya miatt lehet esélye a GSW-nek, de összességében ez a párharc már bőven a Thunder kezében van.

A párharc állása: 3-1 a Thunder javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus