Kis emberek nagy derbije Phoenixben

A Suns és a Nuggets összecsapásán a két Dragic, Bledose és Thomas, valamint Afflalo, Lawson és Nate Robinson küzdelmét figyelhetjük, Kevin Duranték viszont Nowitzkiékhez utaznak rangadózni. Pályán Andrew Wiggins is, aki a Sixers ellen bizonyíthat, a meggyengült Pacers pedig az Orlandót látja vendégül. Az eddig pazarul játszó Boston Torontóba, a szintén remeklő Wizards pedig Charlotte-ba látogat, nézzük a részleteket!

Charlotte Hornets – Washington Wizards 01:00

A Washington eddig nagyon jó formát mutat, kívül-belül hatékonyan játszik mindenki, a Bulls legyőzése után a Pelicanst is két vállra fektették – nagyon egyben van a brigád, letisztult a játék. A Hornetsről ez nem mondható el, fejben nagyion nem voltak még készek legutóbb, se Jefferson, sem Stephenson, sem Walker nem tudta azt hozni, amit nekik kell, de a második találkozón már valószínűleg jóval élesebbek lesznek.

Indiana Pacers – Orlando Magic 01:00

A Pacers némi meglepetésre nyerte az első meccsét George Hill remek játékának köszönhetően, az Orlando pedig a Miamit kapta el, mindkét gárda jól kezdte az előszezont. A Magicnél Vucsevics és Harris vitte a prímet, érdekes lesz, hogy mire mennek Hibberték ellen, akik Andrew Wiggins és a Wolves ellen nem sokat mutattak – Hill remek játékával hoztak két negyedet, ez pedig elégnek bizonyult, de a magasok nem sziporkáztak.

Toronto Raptors – Boston Celtics 01:30

A Wizards mellett a Boston a másik remek formában lévő alakulat, akik legutóbb a New Yorkot intézték el simán és gyakorlatilag minden működik náluk. A magasaik remekül játszanak, Smart is belelendült, Turner is rendkívül hasznos, minden klappolt eddig. A Toronto a Kingsszel csatázott oda-vissza, gyakorlatilag a Lowry-DeRozan pároson kívül senki nem nyújtott markáns teljesítményt, nekik több mindenen kell még dolgozniuk, mint a vendégeknek.

Minnesota Timberwolves – Philadelphia 76ers 02:00

A tavalyi Év Újonca az idei 1/1 ellen, megnézhetjük Andrew Wiggins második NBA-mérkőzését a Carter-Williams által vezetett Philly ellen. Utóbbiaknál Tony Wroten viszi eddig a prímet és két remek meccsen van túl, előbbiek viszont a Pacerstől simán kikaptak – de Wiggins és LaVine miatt minimum megéri megtekinteni a derbit.

Dallas Mavericks – Oklahoma City Thunder 02:30

A Dallas a vereség ellenére Nowitzki nélkül is jó csapat benyomását keltette a Houston ellen, az OKC viszont főleg a padjára koncentrálva kapott ki Denverben. Duranték valószínűleg most is ezzel lesznek elfoglalva és a kezdőötös keveset lesz pályán, Lambet leszámítva ráadásul viszonylag jól is muzsikált a második sor. A Mavs tovább gyúrhatja az fiúkat a csapatba, nekik még sok dolguk lesz.

Phoenix Suns – Denver Nuggets 04:00

A villámgyors és bombaerős hátvédsorral egy látványos meccset játszott a Suns a brazil Flamengo ellen, most a Thunder-verő Nuggets lesz az ellenfél. Mozgov hibátlanul játszott az OKC ellen, kérdés, mire megy az arizonai csapat magasállományával szemben, illetve hogy Lawsonék milyen pisztolypárbajt vívnak Dragicék ellen – a remek hátvédek csatáját kedvelőknek igazi csemege lesz ez a derbi.

A mérkőzésekhez itt találhattok élőképes streameket!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus