Kiütések éjjele jön az NBA-ben?

A most következő játéknapon nyolc olyan párosítást találunk a tengerentúli programban, melyek közül bármelyik végződhet igazi KO-val a jelenlegi erőviszonyokat, előzményeket tekintve. A nap rangadóját Kelet két legjobb formában lévő alakulata vívja majd, ahol a Brooklyn számára kockán forog egy szép győzelmi sorozat is. Lássuk, mit érdemes tudnunk a mai menet előtt!

Toronto Raptors - Brooklyn Nets (01:00)

A Raptors és a Nets is közepes, illetve gyenge mutatóval rendelkezik jelenleg, ám mindkét gárda szépen feljött a kiábrándító idénykezdet után, bár a Williamst és Lopezt is kényszerből jegelő vendégek számára még hosszú az út, mire oda érnek, ahová keretük erőssége, illetve a beléjük invesztált pénz predesztinálná őket. Otthon azért favoritnak tekinthető a Toronto, pláne mivel kulcsemberek hiányoznak Jason Kidd fiai közül, de lehet ebből egy nagy derbi is.

Washington Wizards - Houston Rockets (01:00)

A Wizards óriási kiütésbe futott bele a minap, ráadásul a Rockets kikapott Atlantában, aminek vélhetően az lesz az eredménye, hogy most extrán felszívják magukat James Hardenék és igyekeznek a lehető legjobban elpáholni a John Wall irányította fővárosiakat. Itt is viszonylag szorosabb csata várható a többi párosításhoz képest.

Detroit Pistons - Phoenix Suns (01:30)

A Pistons meg tudta szakítani kudarcsorozatát, ám a Suns vesztett 24 órával korábban, ezért kettőzött erővel fognak hajtani a Bledsoe nélkül megsebzett vadként harapó arizonaiak. Jenningsék megmutatták tegnap, hogy mi lenne számukra az etalon játék, amivel eredményesek lehetnek, de egyelőre nem sok kiegyensúlyozottságot láttunk náluk, ami okot adna a tartós bizakodásra.

Philadelphia 76ers - New York Knicks (01:30)

A Sixers nagy előnyről bukott legutóbb, a Knicks viszont pihenhetett egy napot, miután legyűrte a Miamit, tehát a mentális állapot mindenképp a vendégeknek kedvez, de a JR Smith-t jegelni kezdő New York sem az egyenletes teljesítményéről híres, így nem lehet azt mondani, hogy abszolút esélyesek lennének Carmelo Anthonyék, pláne, hogy Tyson Chandler sem gyógyult még meg.

Chicago Bulls - Charloltte Bobcats (02:00)

A Bulls Luol Deng elcserélése óta dacból játszik és nyer, a következő áldozat az idegenben nagyon leeresztő, s MInnesotában elég rendes zakót kapó Bobcats lehet. A Butler, Boozer, Noah hármastól kell a produktív játék, ha diadalmaskodni akarnak a Thibodeau-tanítványok, de van annyira rossz formában a Charlotte, hogy akár egy kis megingás se legyen végzetes hiba a chicagóiak részéről.

Oklahoma City Thunder - Milwaukee Bucks (02:00)

A Thunder vélhetően kivégzi a tartalékos Milwaukee-t, bár az utóbbi években hasonló felállásban megtörtént már az is, hogy Scott Brooks fiai nem vették elég komolyan az adott meccset és csak az utolsó pillanatokban úszták meg a kínos vereséget vagy akár el is véreztek. Ibaka és Sanders személyében a liga két elit blokkolója kerül szembe egymással, tehát ilyen szempontból látványos csata várható.

Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans (02:30)

A Mavs idegenben verte tegnap az NOP-t, most pedig back-to-back találkoznak a felek, csak Dallasban, ahol a Holiday, Evans, Anderson trió nélküli Pelicans az esélytelenek nyugalmával indulhat csatába. Nowitzki és Davis között oda-vissza mismatch és ezért klasszis csata van kilátásban, ám aligha itt dől el majd a party.

Denver Nuggets - Orlando Magic (03:00)

A Nuggets négyes diadalszéria után saját közönsége előtt kötelező győzelmet igyekszik begyűjteni, de annyira esélytelen itt a Magic, hogy az már "gyanús". Persze csodák csodája lenne, ha Miller, Chandler, McGee és Gallinari távollétében nem venné elég komolyan az ütközetet a Denver és emiatt kapna ki.

Portland Trail Blazers - Boston Celtics (04:00)

A Celtics nagyot játszott Oaklandben, de a siker elmaradt Sullingeréknél, a Blazers otthon pedig szintén nagyon kemény ellenfél lesz a bostoniak számára, ráadásul back-to-back lép fel a fiatal Stevens-had, ami nem sok jót sejtet számukra LaMarcus Aldridge-ék ellen.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus