Knicks - Spurs 18:00-tól, élőképpel!

Ma este négy találkozóval jelentkezik az NBA, s vasárnap lévén európai időszámítás szerint is korán nézhetünk meccset itthon, hiszen a San Antonio Spurs este 6-tól játszik a kissé viharvert állapotban lévő New York Knicks otthonában. Lesz még rangadó ezen felül is a programban, ugyanis a Washington Oklahoma Citybe látogat, vegyük is számba, miért érdemes követni a mai derbiket!

New York Knicks - San Antonio Spurs (18:00)

A Knicksnél ugyan Tyson Chandler hiányzik, ám JR Smith eltiltása és sérülése után ma végre elkezdheti a szezont, Andrea Bargnani pedig meglepően jó volt kezdőként ötösben, Anthony mellett játszva, úgyhogy az sem elképzelhetetlen, hogy hazai közönség előtt ma is nagyot produkál a New York, de a komplettebb, magasabb szintet képviselő Spurs azért idegenben is talán inkább favoritnak tekinthető. Igen jó meccset és kiváló hangulatot várhatunk!

Oklahoma City Thunder - Washington Wizards (01:00)

A Thunder végre valahára teljes fegyverzetben küzdhet, így lassan képet kaphatunk a tavalyelőtti finalista igazi potenciáljáról is, ehhez egész jó kis erőfelmérő lesz a Wizards, mely Nenével és Gortattal a palánk alatt és egy egészséges Beal, Wall párossal a hátvédsorban komoly szakmai kihívás elé állíthatja Scott Brooks mestert és legénységét. Azért összességében meglepő lenne, ha nem érne célba saját csarnokában az OKC, de benne van a meglepetés a fővárosi gárdában.

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans (02:00)

A Suns még mindig meglepően jól áll és egyre több phoenixi játékos lendül formába az évadot extra teljesítményekkel kezdő Eric Bledsoe mellett, így Goran Dragic sérülésével együtt is esélyes otthon a Hornacek-legénység, de van annyi kraft a Pelicansben, hogy visszavágjon idegenben a múltkori zakóért. Anthony Davis egyre jobb és jobb, ha Holiday és Evans is tovább javulnak, valamint Ryan Anderson is visszatér, akkor azért könnyen lehet ebből egy vendég siker is. Lüktető meccs várható, kiélezett végjátékkal.

Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves (03:30)

A Lakers és a Timberwolves csatározása leginkább azon dőlhet majd el, hogy melyik fél tudja jobban ráerőltetni a másikra az akaratát. Mindkét csapat elég hullámzó eddig, de egyaránt jellemző Love-ékra és Gasolékra is, hogy eddig felülteljesítenek az elvárásokhoz képest. Látványos mérkőzés lehet ez, ahol a palánk alatt érdekes csatákra van kilátás, itt nehéz lesz annyira helyt állnia a Los Angeles-i hadnak, hogy legyűrje Rick Adelman fiait.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus