Kobe és Rose is pályán hajnalban

Négy meccsel folytatódik az NBA előszezonja és két visszatérőt is köszönthetünk: a Chicago Bulls Derrick Rose-zal a soraiban játszik keleti rangadót a Washington ellen, a Lakers pedig Kobe Bryanttel felvértezve áll ki a Denver Nuggets ellen. Emellett összecsap a Boston és a Philadelphia, illetve a két napja a Heatet már legyőző Pelicans is megmérkőzik az Atlantával.

Boston Celtics – Philadelphia 76ers 01:30

A Celtics elég csendes nyáron van túl, a Rondo körüli hercehurcát és sérülését leszámítva nem történt komoly akció, a csapatot nem erősítették meg jelentősen, a játékmester helyére Brad Stevens szerint jelenleg Evan Turner pályázik a legnagyobb eséllyel. A Phillynél a tavalyi negatív csúcsokat döntögető év után most sem a győzelem a cél, Noel után Embiidet is kihúzták a sérültek közé és nagyjából az ő twittere volt a legizgalmasabb velük kapcsolatban. Nem várható egetverő színvonal ezen a találkozón, de divízóriválisokról van szó, bármi megtörténhet.

Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans 01:30

A Pelicans már túl van egy találkozón, ahol a Miami Heat gárdáját sikerült legyőzniük, Anthony Davis pedig szűk húsz perc alatt is komoly úrnak tűnt a palánk alatt. Az Atlantával kapcsolatban leginkább a botrány volt napirenden az utóbbi időben, de a csapat is erős, egyelőre nehezen lőhető be, hogy mire lehetnek jók Keleten – azt pedig pláne, hogy az első előszezon-meccsen mit várhatunk tőlük.

Chicago Bulls – Washington Wizards 02:00

Tom Thibodeau agyba-főbe dicséri Derrick Rose-t, aki a világbajnokságon sok hasznosat még nem mutatott – a nap egyik slágere lehet az ő és a (tőle függően) Kelet első számú esélyesének tartott Chicago játéka. Pláne úgy, hogy az Arizát Paul Pierce-re cserélő, szintén komoly tervekkel bíró Washington lesz az ellenfél, az előszezon harmadik napján egy igazi keleti rangadót láthatunk.

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets 04:00

Rose mellett köszönthetjük a másik nagy visszatérőt is, hiszen Kobe Bryant elmondása szerint már ma pályára fog lépni, mint ahogy az összes többi előszezon-mérkőzésen is. A sztár elmondása szerint a réginek érzi magát, a korán kelők erről maguk is megbizonyosodhatnak. A Denver frissen adott nagy szerződést Fariednek, a keleti rangadó után most egy igazi nyugati derbit tekinthetünk meg.

A meccsekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus