Következik a Westbrook-show?

Első meccsét játssza a Thunder Kevin Durant nélkül, a Memphist fogadják. A Cleveland az új kezdővel kiálló Milwaukee-t fogadja, a nyeretlen Heat pedig az Atlantát látja vendégül. A back-to-backből érkező New York és Houston is idegenbe látogat, a borzalmas meccsen kikapó Anthonyék a Sixershez, a Hardent és Howardot is jegelő Rockets pedig New Orleansba utazik. Lássuk, mire számíthatunk! 

Philadelphia 76ers – New York Knicks 01:00

A Knicks támadójátéka nem nagyon akar még összeállni, Calderon szerint időre van még szükségük ehhez. Mindenesetre az egész rendszer akadozik, sem Anthony-ék, sem a kispad nem játszik jól, Derek Fishernek sok munkája van még a csapattal. A 76ersnél a célok persze mások, Carter-Williams nélkül amúgy sem ugyanaz a csapat, mint vele. Tony Wroten hasznosan kosarazik eddig az előszezonban és Noel is csipkedi magát, MCW hiányát pedig Shved igyekszik a maga javára fordítani.

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks 01:00

Kyrie Irving még nem léphet pályára és LeBron James sem játszik, ezen a találkozón pihen a clevelandiek sztárja. A Cavs ennek ellenére parádésan játszik elöl, sok mozgással, sok passzal, már most látszik David Blatt munkája, Kevin Love pedig egyelőre kevés dobásból dolgozik hatékonyan. A túloldalon is lesz érdekesség, hiszen Antetokounmpo ma irányítóként lép pályára, Jason Kidd kijelentette, hogy a görög mellett Middleton, az újonc Parker, Ilyasova és Sanders lesz a kezdőötöse.

Miami Heat – Atlanta Hawks 01:30

A Heat egészen tragikus támadásokat vezetett a Cleveland ellen, bár Wade és Bosh próbálta vezetni a csapatot, egyelőre a kezdőötös és (Ennist leszámítva) a kispad is szervezetlennek tűnik. Nem tartanak sokkal előrébb, mint a Knicks és a rengeteg új játékosból nehéz feladat lesz Spoelstrának csapatot gyúrnia. Ezzel szemben a Hawks kezdőcsapatán nem kell sokat dolgozni, Horfordék nyugodtan pihengetnek a preseason alatt, míg a cseresor triplavetői próbálgatják képességeiket.

New Orleans Pelicans – Houston Rockets 02:00

A Houstonnál Howard és Harden sem százszázalékos, utóbbi pihent is tegnap, a center pedig már több mérkőzést is kihagyott. Nélkülük is jönnek azonban a győzelmek, egyelőre a második vonal jól muzsikál, ezt próbálják is erőltetni, hiszen a kezdőcsapatuk fix, a cseresornak viszont kulcsfontosságú lesz majd jól teljesítenie. A Pelicans nem igazán remekel eddig, a Davis-Asik páros nem tud dominálni és a periméteren sem tudják irányítani a meccseket, de most jó pár napjuk volt dolgozni, alighanem jobb formában láthatjuk őket, mint legutóbb.

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies 02:00

Kevin Durant súlyosnak tűnő sérülése alighanem sokkolta az OKC-t, így ma valószínűleg láthatjuk elszabadulni Russell Westbrookot. Igazi cserehármasa nincs is a Thundernek, Perry Jones vagy a hasznosan játszó Anthony Morrow kerülhet be a kezdőben. Amellett, hogy óriási veszteség érte az első ötöst, a másodiknak is össze kell magát kapnia, mert Lamb és Jackson sem remekelt eddig, márpedig így rájuk is jóval nagyobb szerep hárulhat – persze, ha Westbrook is úgy gondolja. A Memphis pihenőmeccsek után a Hawks ellen már az alapcsapatát használta meghatározó percekig, Gasol azonnal dominálni is tudott, kérdés, mihez kezd Steven Adamsék ellen.

Élőképes streameket itt találtok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus