Lakers - Cavs a Sport TV-n

San Antonióba látogat a Chicago - Torontóban rangadózik az Atlanta - kötelező előtt a Denver - Kobe vs. LeBron, utoljára?

 

Toronto Raptors – Atlanta Hawks 01:30

Érdekes meccsnek ígérkezik, mert a Toronto otthon borzasztóan erős, de a Hawks is nagyot lépett előre az utóbbi időben, és zsinórban három győzelemnél jár, ráadásul idegenben is képes volt jó játékra. A védekezés lesz a kulcsfontosságú, mindkét gárda nagyon kemény tud lenni hátul, ráadásul a kinti dobások hatékonysága szintén alapvetően meghatározó mindkettejüknél, így a periméter-védekezés döntő lehet majd. Kérdés, hogy Jeff Teague mellé ki tud még fellépni a vendégeknél, mert a túloldalon a Lowry-DeRozan páros kintről-bentről büntet, az Atlanta pedig a tűzerőt tekintve hátrányban lehet - akárcsak a lepattanózásban, illetve az idegenbeli túra miatt valószínűleg ők lesznek a fáradtabbak.

San Antonio Spurs – Chicago Bulls 02:00

A Chicagónál Jimmy Butler játéka ismét kérdéses, ráadásul lehet, hogy Bobby Portis és Aaron Brooks sem léphet pályára, így ismét elég tartalékos lehet a vendég gárda – a Spursnél viszont visszatérhet Gregg Popovich és vele valószínűleg Tim Duncan, valamint Manu Ginobili is. Tony Parker nem biztos, hogy játszani fog, ellenben a hírek szerint bemutatkozhat Spurs-mezben Kevin Martin is. A két csapat közötti különbség nyilvánvaló, ha hozza megszokott védekezését a hazai (és ebben a csarnokban 100%-os) gárda, borzasztó nehéz dolga lesz a Bullsnak.

Denver Nuggets – Phoenix Suns 03:00

A Suns tegnap hatalmas verést kapott a New Yorktól, a back-to-back pedig ezúttal sem mellettük szól – főleg úgy, hogy a Denver egész jól nézett ki az elmúlt meccsein. A hazai együttes Danilo Gallinari nélkül is képes megszórni ellenfeleit, a Mudiay-Harris páros jó, Kenneth Faried kirobbanó formában van, a Nuggetsnek pedig összességében bőven megvannak azok a fegyverei, amikkel megnyerheti ezt a meccset – a Phoenixnek sokkal nagyobb energiával (különösen védekezésben) kell játszania, ha szorossá akarja tenni a találkozót. A vendégek főleg a kinti dobások ellen szenvednek, a Denver perimétere pedig könnyedén képes innen termelni…

Los Angeles Lakers – Cleveland Cavaliers 04:30 (Sport1 - ÉLŐ)

A Lakersnél a fiatalok formája egyre több okot ad a bizakodásra, D’Angelo Russell, Jordan Clarkson és Julius Randle legutóbb először jutott húsz pont fölé egyszerre, és rájuk építve kulturált, lendületes és veszélyes támadójátékra képes a gárda. A Cavsnél közel sincs minden rendben, továbbra is sok a negatívum, nem is játszanak igazán jól, back-to-backből érkeznek, és idegenben hajlamosak betlikre, de ezzel együtt természetesen nem kérdés, hogy LeBron Jamesék az esélyesek. A két csapat idén többet már nem találkozik, így ha a vállsérüléssel bajlódó Kobe Bryant pályára lép, utoljára találkozik LeBronnal.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus