Lezárja a Spurs, vagy hetedik meccsre ment a Rockets?

A kiesés elkerüléséért lép pályára otthon a Houston, Kawhi Leonard játéka hivatalosan kérdéses. 

Houston Rockets - San Antonio Spurs 02:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Fordulatban eddig nem volt hiány ebben a párharcban, és legutóbb láttunk egy végletekig kiélezett, hosszabbításos meccset is, így bizakodva várhatjuk a hatodik összecsapást. A sor most a Houstonon van, már csak azért is, mert amennyiben kikap a társaság, úgy kiesik és befejezi a szezont, ez pedig hazai közönség előtt duplán fájó lenne számukra. 

Kérdés, hogy D'Antoni változtat-e a rotáción, és bevonja-e esetleg Harrellt, szintén kérdés, hogy James Harden képes-e még egyszer akkorát védekezni, mint legutóbb, illetve az is kérdés, hogy érdemes-e tőle ilyet kérni, ha cserébe a végjátékra elfárad, és elmegy rajta a meccs. A Spursnél az a fő kérdés, hogy Kawhi Leonard milyen állapotban lesz, 100%-osban aligha, de állítása szerint pályára fog lépni, és az ő jó játéka nagyon kell is a vendégeknek elöl-hátul. 

A döntő faktor persze ezúttal is az, hogy ki tudja kontrollálni a tempót, pontosan ebben vezet eddig 3-2-re a Spurs, de azért azt érdemes hozzátenni, hogy egyre inkább felértékelődhet a sokkal mélyebb cserepad is - Ginobili, Simmons, Lee és a többiek rendszeresen ki tudják venni a részüket a harcból, míg a Houstonnál most már csak hét játékos küzd. Ez így a párharc vége felé egyre többet számíthat, de természetesen a Spurs-játékosok is fáradnak, így az is kérdés, hogy maradt-e még egy hasonló találkozó Ginobiliben...

A párharc állása: 3-2 a Spurs javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus