Los Angelest is bevenné a Nuggets, javíthat a Spurs

Pályán a Toronto és a Houston is - Chicagóban játszik a Dallas - a Lakerst is szétdobja a Denver? - a Wolvest fogadja a Spurs.

 

Brooklyn Nets - Toronto Raptors 01:30

Négy napja már találkoztak a felek Torontóban, akkor 132-113-ra nyert a Raptors, nem tudta tartani a lépést a Nets - most is hasonlóra számíthatunk, csak Brooklynban. Otthon valamivel erősebb Kenny Atkinson legénysége, idegenben pedig kevésbé produktív a Toronto, de így sem igazán látni, hogy hogyan fogják megállítani Bogdanovic-ék DeRozant és Lowry-t, addig pedig csinálhatnak bármit a pálya másik oldalán - sorozatban tíz vereségnél jár a gárda, és bár egyszer minden sorozat megszakad, nagy dolog lenne, ha ez épp most történne meg.

Miami Heat - Houston Rockets 01:30

Újabb kötelező győzelem ez a Houston számára, bár valószínűleg meg kell érte szenvednie a gárdának. Hardenék két vereség után javítottak legutóbb, de a védekezéssel nem sokat törődtek, a Heat viszont meg tudja keseríteni a legjobbak dolgát is, ha nem pörögnek fel kellően a vendégek, bajba kerülhetnek. A Miami sorozatban négy vereségből érkezik, de Richardson, Reed, Winslow és McRoberts is hiányzik (utóbbi kettő nem is játszik már idén), és kérdés, hogy Whiteside jelent-e annyit védekezésben, hogy ne működjön a Houston játéka - akárhogy is, de nyernie kell Mike D'Antoni csapatának.

Chicago Bulls - Dallas Mavericks 02:00

Mindkét együttes zsinórban két győzelemből érkezik, a Mavs két nyugati alsóházi csapatot, a Bulls pedig a Pelicanst és a Memphist verte meg. Otthon azért inkább a Chicago felé billenhet a mérleg nyelve, főleg ha Jimmy Butler megint vezér lesz legalább a negyedik negyedben - a túloldal sokkal több lábon áll, de nincs Butlerhez hasonló kiemelkedő klasszis. Leírni azért a Dallast sem szabad, ugyan hiányzik Bogut, de a hazaiaknál sincs Mirotic, ha Nowitzki körül belendülnek a dobógépek, bárkit képesek megszórni - tűzerőben messze a Bulls felett állnak, igaz, cserébe védekezésben és lepattanózásban messze alatta.

San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves 02:30

Egyik fél sem kiegyensúlyozott, a Spurs több parádés győzelem mellett két vereségbe is belenézett, legutóbb a Sunstól kapott ki, előtte pedig otthon maradt alul a Milwaukee-val szemben. A Minnesota több jó meccs és reménykedés után legutóbb kikapott a Dallastól, és ismét elveszítette a fonalat, kérdés, hogy most melyik csapat melyik arcát mutatja - a San Antonio jobb napjain verhetetlen, de ha megvan a ritmus, a Wolves is képes komoly bravúrokra. Sérültek nincsenek, tényleg attól függ, hogy ki milyen lábbal kell, persze alapvetően a Spurs védekezése betonkemény, és elöl sem nagyon lehet őket megállítani - a szezon során egyszer találkoztak már, akkor 105-91-re nyertek Kawhi Leonardék.

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 04:30

A Nuggets back-to-backet játszik, ami sosem egyszerű, főleg idegenben, de az előző két mérkőzésen annyira parádésan játszott a társaság, hogy még így is ők az esélyesebbek, főleg elnézve a Lakers utóbbi találkozóit. Nick Youngék nem találnak kiutat, akadozik a gépezet, nem jönnek a távoli dobások, nincs meg a ritmus, közben a védekezés is gyenge, míg a Denver Jokics vezérletével látványosan és piszkosul eredményesen kosárlabdázik - ők sem védekeznek sokat, de ezt ellensúlyozni tudják. Ha most is ennyire klappolni fog minden a vendégeknél, akkor nagyon hosszú este vár a négy vereségből érkező Lakersre, főleg, hogy Jordan Clarkson játéka kérdéses.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus