Ma 21:30-kor kezd az NBA!

A Splash Brothers Lillardékkal csap össze, a Raptors pedig Miamiba látogat, de lesz még Knicks-Hornets és Clippers-Kings is.

Los Angeles Clippers – Sacramento Kings 21:30

A Clippers visszafogottabban kezdte a szezont a vártnál, a Lakers és a Thunder ellen is könnyű győzelmet jósoltak számukra, de egyik sem lett igazán az – Griffinen és Paulon kívül a többiek még nem igazán hozzák azt, amire képesek lehetnek. A Kings támadójátéka sem tökéletes még, az első meccsen nagyon gyengék voltak, legutóbb Rudy Gay 40 pontja kellett ahhoz, hogy megszerezzék első győzelmüket. Cousins küzdelme Griffinékkel igazi csemege lesz, míg Darren Collison Chris Paul ellen bizonyíthat – a Kings irányítója korábban CP3 cseréje volt Los Angelesben. Mióta Paul a csapatnál van, 10-1 a mérlegük a Sacramento ellen és ha komolyan contenderként tekintenek magukra, hazai pályán kötelező ezt a meccset behúzniuk.

Miami Heat – Toronto Raptors 00:00

Chris Bosh az első két meccsen abszolút vezérként tudott működni a Miamiban – ez a Toronto ellen még mindig kissé ironikus mutatvány lesz. Mellette a többiek egy jó-egy rossz meccset játszottak, rá pedig Valanciunasékkal szemben nagy feladat hárul. A Lowry-DeRozan duó remekül működik az elmúlt meccseken, még senki nem tudta megfogni őket, erre pedig igazán nincs embere a Heatnek sem, utóbbit esetleg Dengre lehet rábízni. A Toronto két meccs alatt 81 büntetőt harcolt ki (igaz, gyengén dobnak mezőnyből), ha erre nem tudnak mit lépni a hazaiak, komoly gondban lesznek – kiemelten fontos lehet Chalmers és Cole védekezése részükről. A Toronto kategóriákkal „készebb” csapat, viszont a Miami otthon mindig nagyon erős – a kanadaiak 2008 óta nem is nyertek ebben az arénában.

New York Knicks – Charlotte Hornets 01:30

A Knicks eddig egy sima-egy fordított meccset hozott, botrányos játékkal kaptak ki a Chicagótól, majd nagyon koncentráltan nyertek Clevelandben, egyelőre nem tudni, melyik az igazi arcuk – talán közelebb állnak jelenleg az előbbihez. A Charlotte-nál sincs minden rendben, holott komolyabb célokat tűztek ki maguk elé – eddig nem állt össze a csapat. Lance Stephensont a padra tette Steve Clifford tegnap a negyedik negyedben, jelezve, hogy ez kevés lesz tőle – de sem Kemba Walker, sem Al Jefferson nem hozott még konstans jó teljesítményt eddig, főleg dobáspontosság terén. A Charlotte 1998 óta 6-21-re áll a Madison Square Gardenben, ami nem sok jót sejtet, Carmelo Anthonynak pedig három pont kell a 20.000 egységhez – ezzel ő lesz a 40. játékos az NBA történetében, aki eléri ezt a határt. Tavaly éppen 62-vel terhelte meg a Charlotte gyűrűjét…

Portland Trail Blazers – Golden State Warriors 03:00

Tegnap Klay Thompson vezérletével könnyű meccset hozott a Warriors, a Portland alighanem más tészta lesz számukra. Még akkor is, ha Lillard eddig szenved a dobásával és Aldridge sem tud igazán a csapat élére állni, azért nekik jó pár fegyverük van, amivel tudnak büntetni – bár az is igaz, hogy a Curry-Thompson duó olyan parádés formában van, hogy Lillardéknak is be kell lendülniük, ha tartani akarják a lépést. Látványos meccsre és nagy triplazuhatagra lehet számítani, mindkét oldalon előszeretettel vállalnak a vonalon túlról, jobb formában van a GSW, de a portlandi hazai pálya kiegyenlíti ezt a különbséget.

A meccsekhez élőképes streameket itt találtok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus