Ma 21:30-tól élő NBA a Sport TV-n!

Ma este nagyot lép előre a hazai kosárlabda TV-zés, hiszen innentől vasárnaponként magyar idő szerint is "nézhető" sávban lesznek élő NBA-mérkőzések itthon. Kezdésként a Los Angeles Lakers és a Chicago Bulls derbije kerül képernyőre, ráadásul 19:00-tól már Kevin Durantet és Carmelo Anthonyt is láthatjuk egymás ellen az online streamek jóvoltából, valamint több érdekes meccs jön az éjjel folyamán. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításokban!

Oklahoma City Thunder - New York Knicks (19:00)

Még mindig Westbrook nélkül küzd az OKC, de továbbra is Nyugat élén áll a két évvel ezelőtti finalista, mely némileg felbőszítve érkezhetett haza Orlandóból, ahol az utolsó pillanatban kapott ki bosszantó módon Scott Brooks legénysége. A Knicksnek nincsen veszítenivalója idegenben, hiába áll nagyon pocsékul a Carmelo Anthony fémjelezte New York, nem elvárás a Nagy Alma kedvenceivel szemben, hogy pont az OKC csarnokában kezdjék meg a felzárkózást.

Los Angeles Lakers - Chicago Bulls (21:30, TV: Sport 2, ÉLŐ)

A Lakers a Blake, Nash páros visszatértével új erőre kapott, de a Bulls jelenlegi állományával is képes olyan kemény csapatvédekezésre Noah és Butler főszereplésével, mellyel megölheti a D'Antoni-tanítványok futós, sokat tüzelős kosárlabdáját. Mivel otthon játszik a még Bryant, Young, Henry és Gasol nélkül felálló LAL, ezért nem érdemes favoritot kikiáltanunk, érdekes meccs előtt állnak a felek, ami könnyen lehet fordulatos és izgalmas is.

Boston Celtics - Dallas Mavericks (00:00)

A Celtics egyik legnagyobb mumusa volt az utóbbi években a Dallas, melyet még erősebb felállásával is általában képtelen volt legyűrni a bostoni gárda, de most más a helyet, hiszen az amúgy hármas győzelmi szériában lévő Stevens-alakulat teljesen esélytelenként veheti fel a harcot, pláne mivel Bradley és Rondo visszatérése is valószínűnek tűnik, ilyen formán pedig a nyomás nélküliség segíthet a hazaiakon.

Brooklyn Nets - New Orleans Pelicans (00:00)

A Nets nem nagyon tud 50 százalék közelébe jutni egyelőre, hiába a január első felében bemutatott óriási lendület, de bárhonnan is nézzük, a Holiday, Smith, Anderson triót kényszerből jegelő NOP ellen kötelező a siker otthon Deron Williamsék számára, főleg az utóbbi vereséget követően. A Pelicanst viszont nem lehet leírni, Anthony Davisék a nagy lejtmenet után gyorsan nyertek hat találkozót is az utóbbi hetekben és megint PO-csapat szintjén produkálnak, ami a pillanatnyi formát illeti.

Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies (00:00)

A Cavs menesztette GM-jét, de egyelőre Mike Brown pozíciója sérthetetlen, viszont a Memphis ellen otthon akkor sem Irvingék a favoritok, ha tudjuk, hogy Mike Conley, Tony Allen és Pondexter is hiányzik a ráadásul back-to-back érkező vendégeknél. Nagy csata várható, hiszen a potenciál mindig ott van a clevelandiekben, csak az ritkán jön ki, míg a Memphis komoly nehézségekkel küzd.

Orlando Magic - Indiana Pacers (00:00)

A Magic erőt meríthet a Thunder megtréfálásából, de riválisa bukásából tanulva minden bizonnyal koncentrált játékkal áll ma elő a ligaelső, mely talán még Lance Stephensont is bevetheti pár napnyi pihenőt követően. A palánk alatt Roy Hibbert magabiztosságán sok múlhat, ahogy Paul George dobóformája sem a legjobb mostanság, de van annyira erős csapatként a Pacers, hogy az esetleges hibákkal együtt is könnyedén nyerhessen.

Washington Wizards - Sacramento Kings (00:00)

A Wizards megint azért küzdhet, hogy 50 százalékra visszakerüljön, ehhez ideális ellenfélnek tűnik a Kings, mely lehet, hogy ma sem számíthat még a beteg Rudy Gay-re. Persze két ennyire hullámzóan teljesítő alakulat esetében nehéz bármit is jósolni, de egy látványos, hajtós meccs erősen benne van a pakliban.

Los Angeles Clippers - Philadelphia 76ers (03:30)

A Clippers ma elvben újra beöltözteti Chris Pault, viszont egy másik húzóember, JJ Redick kidőlt a sorból. Ugyanakkor van annyira mély a Los Angeles-iek rotációja, hogy ez utóbbi se okozzon fejfájást a Sixers ellen, ha megfelelő energiát visz a pályára Doc Rivers legénysége, könnyedén elintézheti a lelkes, de nem elég kemény Philadelphiát.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus