Ma éjfélkor kezd az NBA!

Memphis-Clippers a nap rangadója már éjféltől, de pályán a Heat, a Lakers, a Portland és lesz Thunder-Warriors is

Magyar idő szerint éjfélkor dobják a labdát Memphisben, ahova a Clippers látogat rangadózni, de ezzel egy időben fogadja a Boston a Portlandet, a Miami pedig a Charlotte-ot – ezen kívül Thunder-Warriors és Lakers-Nuggets a mai program. Lássuk, mire számíthatunk!

Memphis Grizzlies – Los Angeles Clippers 00:00

A Memphis túl van már a víruson, így jó eséllyel teljes kerettel állhatnak ki a Clippers ellen – mégpedig azzal a céllal, hogy hazai győzelmi sorozatukat 22 meccsre nyújtsák. Mindkét csapat a festékből szokta megnyerni a meccseket, bár egymás ellen általában a Grizzlies domborított itt a legutóbb karriercsúcsot dobó Marc Gasol vezetésével. Paulék viszont kintről is hatékonyak, meglepetésre idegenben különösen azok – ennek ellenére azért a hazaiak védekezése kellően fojtogató tud lenni, ha szükség van rá. A Memphis a tavalyi All-Star gála óta nem kapott ki otthon, jelenleg vezetik Nyugatot, ők számítanak a találkozó esélyesének.

Boston Celtics – Portland Trail Blazers 00:00

A Portland bombaformában van, zsinórban hat győzelem után kezdik meg idegenbeli túrájukat. Lillard egészen parádés meccseket játszik az utóbbi időben, de már Batum is visszatért, támadóhatékonyságuk top háromban van a ligában – a Boston pedig egészen katasztrofálisan védekezik, főleg a festékben. Ezek alapján is az látszik, hogy Aldridge-ék győzelme a papírforma, amikor jól játszik, akkor is képes nagy leolvadásokra a Celtics, most pedig nem igazán látni, hogy hol állítják meg a vendégcsapatot.

Miami Heat – Charlotte Hornets 00:00

A Heat Bosh és Chalmers nagy meccsével tegnap megverte az Orlandót, a Charlotte viszont továbbra sem tudja azt hozni, amit várni lehetett tőlük a szezon elején – ennek ellenére a Miamit pont megverték egyszer már idén. A tegnap szezoncsúcsot hintő Bosh és Jefferson harca kulcsfontosságú lesz, illetve Wade hiányában ismét Chalmersnek kell előlépni, ugyanakkor a túloldalon Walkert megállítani. Amikor megy a támadójáték a Miaminak, akkor általában hozzák is a meccseket, a Charlotte jelenleg gyengébb csapatnak tűnik, de ha Big Al fizikai fölényét ki tudják használni, komoly károkat okozhatnak.

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors 01:00

A Golden State gyakorlatilag a liga top három támadócsapatába tartozik jelenleg, itt vannak mezőnyszázalékban, triplaszázalékban, büntetőkben és pontátlagban is, a Thunder megtépázott kerete pedig nem tűnik alkalmasnak, hogy az egyre komplettebb játékot hozó Curry-éket megfogják. Nem csak a Splash Brothers villog már, szépen jár a labda, legutóbb Igoudala és Barnes hozta a pontokat, de Green és Speights is játszott már nagy meccset. Ugyanakkor a GSW top háromban van védekezésben is, már ami az ellenfél dobószázalékát érinti, ez pedig az esetleges és egy-egyekre építő OKC-nek nem túl jó hír.

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets 03:30

Kobe Bryant továbbra is borzalmas százalékkal dob, de két meccset is nyert a Lakers, mielőtt legutóbb megsemmisítő vereséget mért rájuk a Dallas. A Denver támadójátéka nem közelíti meg Nowitzkiékét, de egyre erősebbek elöl-hátul és az 1-6-os rajt óta hozzák a győzelmeket, legutóbb a New Orleanst fektették két vállra. A Lakers katasztrofális védekezése nem jelenthet gondot az Afflalo-Lawson párosnak, ráadásul Chandler és Faried is jól teljesít ellenük általában – ha Kobe felismeri, hogy Linékben egyébként benne van a jó és eredményes játék, akkor bármi megtörténhet, ha folytatja eddigi előadását, a Denver is átlép rajtuk.

A meccsekhez élőképes streameket ezen a linkek találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus