Ma kezd a Pacers - Wizards és a Thunder - Clippers párharc!

Két nagyon ígéretes meccsel indul ezen az éjjelen az NBA 2014-es rájátszásának második köre, méghozzá egy Indiana Pacers - Washington Wizards és egy Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers rangadóval, úgyhogy vegyük is számba, mit érdemes tudnunk elöljáróban!

Indiana Pacers(1.) - Washington Wizards(5.) (01:00)

A Pacersen óriási ma a nyomás és egyértelmű, hogy ha most nem nyeri meg a nyitómeccset, akkor onnantól egyértelmű favorittá lép elő a Wizards, mely már bebizonyította, hogy képes elvinni akár az első két mérkőzést is idegenből. A kulcs Roy Hibbert felébredése vagy fel nem ébredése, illetve az Indiana padjának változásai lesznek, hiszen ha nem húz valami nagyot azonnal Frank Vogel, akkor a sokkal kiszámíthatóbb, de jelenleg magasabb szintet képviselő Washington minden bizonnyal élni fog a lehetőséggel.

Oklahoma City Tunder(2.) - Los Angeles Clippers(3.) (03:30)

A Clippersnek is ez a legnagyobb esélye arra, hogy végig irányítsa a párharcot úgy, hogy amúgy idegenben kezdi a csatát. Azonnal láthatjuk, hogy a Rivers-féle csapatvédekezés vagy az OKC-nek kedvező sztár match-up dominál majd, de látványosságot itt se nagyon várjunk, a kérdés az lesz, hogy a várhatóan szorosan alakuló hajrákban mennyire tudja pótolni Pault a többi amúgy használható kisember, ha CP3 állapota és formája nem javul. Westbrooktól ma nagyon érett, de lendületes játék kell, Durant pedig szintén nem adhat lejjebb az agresszivitásából.

Élőképes streamekét kattintsatok IDE !

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus