Már rangadónak titulálható a mai Nets - Thunder

Ma éjjel nyolc összecsapással folytatódik az NBA alapszakasza, s a mostani derbik közül magasan kiemelkedik a feljövőben lévő Brooklyn Nets és a Nyugatot vezető Oklahoma City Thunder összecsapása, valamint a Denver - Toronto csata és a Minnesota - Memphis meccs is kitűnő párharcokat hozhat. Lássuk, mit érdemes tudnunk az egyes mérkőzések előtt!

Orlando Magic - Milwaukee Bucks (01:00)

A Magic ugyan visszakapta már Nik Vucsevicset, de még a liga másik legrosszabb csapata, a Milwaukee ellen sem mehet biztosra, ráadásul tankoló csapatok csatáján nem egyértelmű, hogy a győzelem vagy a vereség-e a nagyobb siker a feleknek... A Buckstól ilyen felállásban és ezzel a hozzáállással minden W csodaszámba megy, így az orlandóbeli bravúr is az lenne, ráadásul hiába "dupla szorzós" ütközet ez, annyira le van maradva a Bucks, hogy számára még simán bele is férne a diadal ezen az estén.

Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks (01:30)

A Sixers is szépen robog a liga legalja felé, s mivel az Atlantának a ma talán visszatérő Jeff Teague irányításával teljesen más céljai vannak ebben az idényben, még úgy is, hogy Al Horford és Pero Antics is hiányzik a felső rotációból. Azért az Atlanta ebben a felállásban nincs annyira masszív, hogy biztosra vegyük a vendég sikert, ám cserébe egy egész hajtós összecsapást várhatunk.

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies (02:00)

A Minny Pekovics nélkül otthon az óriási lendületben lévő és a megnyert rangadók sora miatt nem kis önbizalommal felvértezett Memphis ellen akkor sem esélyes, ha tudjuk, kifejezetten jó formában van Rick Adelman legénysége is, mely hosszú idő után tudta magát 50 százalék fölé verekedni. A palánk alatt Love és Randolph csatája igazi csemege lesz, de a hiányzó mezőnyemberek nélkül azért lehet gondja a periméteren a vendég gárdának, mindenképpen hajtós, fordulatos meccs várható.

Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder (02:00)

A Nets nem biztos, hogy számíthat Andrej Kirilenkóra, viszont az egész idényre kidőlő Brook Lopezen kívül mindenki más ott lehet a hazaiaknál, akik már a keleti hetedik helyen állnak, s csupán három diadalnyira vannak az 50 százalékos mutatótól. Persze a zsinórban kilencet nyerő, Russell Westbrook távollétében is gyönyörűen menetelő OKC az élete formájában pattogtató Kevin Duranttel az élen nyerni megy Brooklynba is, ahol a nap legjobb derbije várható.

Dallas Mavericks - Sacramento Kings (02:30)

A Mavs a Cousins nélkül is egész komoly tartásáról tanúbizonyságot tevő Kings ellen otthon mindenképp a kötelező győzelemért megy, elég komoly fegyvertény lenne a már visszatérő Rudy Gay és társai részéről, ha sikerülne bevenni a dallasi csarnokot. Nowitzkire és Ellisre sem igazán van jó védője a Sacramentónak, ami tovább növeli a már egész jó formában lévő Devin Harrisszel kiegészült hazaiak esélyeit.

Denver Nuggets - Toronto Raptors (03:00)

A Nuggets Nate Robinsont biztos, hogy nem vetheti be, viszont Ty Lawson visszatérése elképzelhető, így nem sansztalan a denveri alakulat a sokkal jobb formában lévő Toronto ellen sem, pláne otthon. Egyes poszton igen komoly párharc van kilátásban amennyiben Lawson is a pályán lesz, de leginkább a palánk alatt és a cseresorok közt dőlhet el a W sorsa.

Los Angeles Lakers - Charlotte Bobcats (04:30)

A Lakers mumusát fogadja, mely ráadásul már Kemba Walkerrel is kiegészül ezen az estén, s mivel továbbra sincs Nash, Bryant, Farmar és Henry, minden győzelem óriási bravúrnak tekinthető Mike D'Antoni fiaitól. Amennyiben valóban a rájátszás a célja a Charlotte-nak, úgy illene is bevennie a Staples Centert az említett előzmények tudatában.

Utah Jazz - Golden State Warriors (04:30)

A GSW kezd megint szépen formába lendülni, két komolyabb rangadót is hoztak Steph Curry-ék, de ezek akkor érnek igazán sokat, hogy ha az egyre masszívabb, de még mindig kishalnak számító Utah otthonában is diadalmaskodik a Jackson-legénység. Irányítóban itt is igazi csemege-csata várható Burke és Curry közt, már csak ezért is érdemes követni ezt az összecsapást.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus