Mavericks - Clippers a Sport TV-n!

Ma csupán négy mérkőzést rendeznek az NBA-ben, de a Dallas és a Los Angeles Clippers ütközetét magyar hanggal is láthatjuk a TV-ben. A Houston a Philadelphia sorozatát szeretné tovább nyújtani, az Atlanta és a Portland egymás ellen igyekszik megkapaszkodi a rájátszást jelentő helyeken, a Lakers pedig Milwaukeeban lép pályára. Nézzük, mi vár ránk!

Atlanta Hawks – Portland Trail Blazers (00:30)

A Blazers tovább zuhan Nyugaton, de van rá esély, hogy LaMarcus Aldridge visszatérjen ezen az estén. Ha így lesz, az utóbbi időben borzalmasan dobó Lillard teljesítménye is javulhat. A Hawksnál Kyle Korver továbbra sem bevethető, pedig nekik is nagyon fontos lenne a győzelem. A két csapat három hete találkozott, akkor a Portland simán hozta a győzelmet.

Houston Rockets – Philadelphia 76ers (01:00)

A Sixers történelmi vereségsorozata nem valószínű, hogy Houstonban fog megszakadni, a Rockets jó formában van, Howard rövid kihagyását követően visszatért és harcban vannak a nyugati élmezőnyben. Ha a Philly ezúttal is kikap, egy meccsre kerülnek a négy Major Liga leghosszabb ilyen streakjétől.

Milwaukee Bucks – Los Angeles Lakers (01:00)

Pau Gasol még mindig maródi, de a Lakerst ez nem gátolta meg abban, hogy kiüssék a Knickst a héten, a ligautolsó Bucks pedig aligha képvisel nagyobb játékerőt. A Milwaukee zsinórban nyolc vereségnél tart, Ilyasova pedig bokasérülés miatt valószínűleg kihagyja ezt a találkozót is.

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers (01:30) TV: Sport 1

A nap rangadója kétségkívül ez, ráadásul hajnalban a Sport 1-nek köszönhetően TV-ben nézhetjük Nowitzki és Griffin párharcát. A Mavs egy Thunder elleni hosszabbításos győzelem után, a Clippers pedig egy New Orleansban elszenvedett vereségből érkezik a találkozóra. A két erőcsatár küzdelme kulcsfontosságú lesz, az atletikusság mérkőzik a rutinnal.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus