Meccsdömpinggel zárul az NBA előszezonja

A nagycsapatok és a sztárok döntő többsége, valamint Justin Holiday is pályára kerül az utolsó napon, rangadókat főleg nyugaton rendeznek

Orlando Magic – Dallas Mavericks 01:00

A Mavericks gyakorlatilag a cserék cseréivel állt ki tegnap, és bár ez azt jelenti, hogy az első sor pihent, nem valószínű, hogy ma Nowitzkiék nagyon sokat lennének pályán. Az Orlando azért a fiatal magasait eddig is bőven játszatta, és amúgy is nagy a választék, illetve az újonc Payton is jó benyomást kelt az előszezonban.

Toronto Raptors – New York Knicks 01:00

A Knicks és Carmelo Anthony a Washington ellen már jó arcát mutatta, és nagy meccsen arattak győzelmet. Sok munka van a csapattal, de kérdés, hogy mennyit fog játszani most az alapötös – a logikus inkább az lenne, ha sokat. A Torontónál nincs semmi probléma, a periméteren minden rendben és Valanciunasék sincsenek rossz formában, ők készen állnak az éles bevetésre.

Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves 01:00

A Cavs ellen Derrick Rose hosszú idő után régi önmagát idézte, bár társainak nem annyira ment a játék. A Bulls bombaerős, mindenesetre a fővezér egészségére alighanem kiemelten figyelni fognak Thibodeau-ék – Butler pedig továbbra sem bevethető. A Bulls mestere nem nagyon szokott pihentetni, maximum Rose ültetése várható, a többiek valószínűleg játszani fognak. A Wolvesnál akadnak sérültek, Wigginsnek több is akad, de legutóbb hiányzott Martin, Brewer és Williams is. Nik Pekovics ha játszik is, valószínűleg csak keveset, de a támadószisztéma eddig nagyon megy, bárki az irányító, megszórja társait gólpasszokkal – látványos meccsre van kilátás.

Memphis Grizzlies – Miami Heat 01:00

A Heat is elkezdett összeállni, Dwyane Wade legutóbb remek meccset zárt, a kispadról viszont azóta kiraktak már pár játékost, így most jó eséllyel a rotációban várhatóan alapembereket láthatjuk – ha csak rövid ideig is. Danny Granger megbetegedett, így ő el sem utazik a csapattal. A Memphisnél valószínűtlen, hogy éppen most kezdenének el drasztikus perceket adni a sztároknak, eddig is amennyit csak lehetett (és annál egy kicsit többet is) pihentették Gasolékat.

Houston Rockets – San Antonio Spurs 01:00

A Houston többé-kevésbé készen áll a szezonrajtra, legutóbb a Magic ellen nagy rohanással fordítottak, Harden és Howard is megfelelő állapotban van. A Spursnél Leonard továbbra sem játszik, de a döntő MVP-je mellett eddig folyamatosan két-három alapemberét kihagyta Popovich, ugyanakkor sérülésekkel is bajlódnak, náluk kizárható a legjobb összeállítás.

Utah Jazz – Phoenix Suns 02:00

A Suns támadásban teljesen a hátvédeire hagyatkozik, akik eddig hozzák is a jó formát – ugyanakkor védekezésben és lepattanózásban sem állnak rosszul. A Jazznél az előszezonban sosem lehetett tudni, hogy kinek sül el a keze, legutóbb Kanter gurított óriási meccset és ők nem nagyon szeretnek pihentetni – a Burke-Burks páros érdekes meccset vívhat Bledsoe-ék ellen.

Los Angeles Lakers – Sacramento Kings 03:00

Kobe Bryant kihagyja a derbit, Steve Nash pedig a teljes szezont, őket nem láthatjuk ma este. Ugyanakkor irányítóban Jeremy Lin és Price sem tűnt eddig rossz opciónak, Randle pedig megint megkaphatja a dobásait, ahogy legutóbb is. Pihentetni sok esélyük nincs, annyi a sérült… A Kingsnél a kezdő négyest kell megtalálni, erre a posztra több jelentkező is van, ezt leszámítva gyakorlatilag felőlük is kezdődhet a szezon.

Golden State Warriors – Denver Nuggets 03:30

A Warriorsnál a Splash Brothers repíti eddig a csapatot, de számunka velük kapcsolatban talán a legérdekesebb Justin Holiday. Az ex-szolnoki hátvédről olyan hírek jelentek meg, hogy bekerülhet a végleges keretbe, az utóbbi meccseken pedig egészen parádésan és ponterősen kosarazott, külön figyelmet érdemel. A Denvernél még mindig sikerült összecsiszolni  a Lawson-Afflalo párost, külön-külön jobbnak tűntek, mint együtt, márpedig az ő összhangjuk elengedhetetlen a sikerhez.

Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers 03:30

A Griffin-Paul duó először volt igazán agresszív legutóbb, akkor ketten 69 pontig jutottak és győzelemre vezették a Clipperst. DeAndre Jordan és Jamal Crawford is pihent akkor, most jó eséllyel pályára kerülnek. A Blazersnél is csak Lillard játszott legutóbb a kezdőből, de McCollumék újfent bizonyítottak, erre ma is megkapják majd az esélyt – a végre értékelhető kispadnak minél több perc kell.

Élőképes streameket itt találtok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus