Még nehezebb helyzetbe kerül a Brooklyn?!

Ma éjjel 11 mérkőzés következik az NBA-ben, s persze most is remek rangadók következnek, elég csak a Chicago - Portland, a Minnesota - Brooklyn vagy a Memphis - San Antonio párosításokra gondolnunk. A játéknap egyik legnagyobb kérdése, hogy legjobbjai nélkül képes-e kikászálódni a gödörből a Nets vagy újabb kudarc jön?! Nézzük is, mit érdemes tudnunk a mai program előtt!

Charlotte Bobcats - Phoenix Suns (01:00)

Al Jefferson visszatér a hazaiaknál, így az Eric Bledsoe-t vélhetően ma is nélkülöző Suns nem sok sót eszik meg Charlotte-ban, ahol igazán lendületben van a Kemba Walker irányította alakulat.

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks (01:00)

A Sixers pár vereség után újra favoritként léphet fel, méghozzá saját közönsége előtt, a Bucks még Sanders, Delfino és Knight távollétében kell, hogy felvegye a harcot. Tankoló csapatok csatáján sosem lehet semmit sem előre kiszámítani, úgyhogy itt is felesleges lenne az esélyeket komolyabban boncolgatni.

Toronto Raptors - Washington Wizards (01:00)

A Wizards nagy győzelmet aratott Clevelandben, ma pedig Torontóban lép fel, szintén esélyesként. Trevor Ariza és Al Harrington a még sokáig hiányzó Otto Porterrel egyetemben nem öltöznek be, de ez igazán nem oszt vagy szoroz, mivel hármas poszton Martell Webster igen jó teljesítményt nyújt kezdőként.

Boston Celtics - Indiana Pacers (01:30)

A Celtics újabb vereségsorozatba futott bele, ráadásul most a ligaelső Pacers látogat Bostonba, ám nem árt észben tartani, hogy Jeff Greenék mumusai az utóbbi években a Paul George fémjelezte új keleti nagyhatalomnak. Mivel óriásölőnek sem rossz a Stevens-legénység, így nem lepődhetünk meg, ha esetleg ebből a csatából is "meccset" csinál a hazai alakulat.

Detroit Pistons - Atlanta Hawks (01:30)

A Pistons még mindig 50 százalék alatt, a Hawks pedig egyelőre tisztességesen tartja magát, de miután Atlantában mérkőztek meg a felek a minap, most Detroitban vághat vissza a Brandon Jennings "irányította" alakulat, de nagyot kell javulnia ahhoz a vendéglátónak, hogy "helyre álljon a világ rendje".

Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs (02:00)

Rivalry a javából, Nyugaton az egyik legpikánsabb és leginkább komoly fordulatokkal teli párosítás ez. Tavaly a Főcsoport-döntőben futott össze a Grizzlies és a Spurs, ott pedig meglepően simán kisöpörték Popovich mester tanítványai Zach Randolphékat. A Memphis végre ráérzett az eredményességre, de a ligát holtversenyben vezető texasiak idegenben is kemény ellenfelek bárki számára. itt sincsen tehát egyértelmű favorit.

Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets (02:00)

A Nets Deron Williams, Brook Lopez, Jason Terry és Andrej Kirilenko nélkül finoman szólva sem esélyesként érkezik Minnesotába, ahol a Wolvesnak mindenképp illene javítania kisebb bukdácsolását követően. Jason Kidd legénysége igencsak nehéz helyzetben van, s vélhetően nem ma indul el felfelé, ami a győzelmeket illeti...

New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers (02:00)

A Cavaliers és a Pelicans is csúnyán beragadt a rajtnál, úgyhogy ebben a párosításban különösen értékes a diadal, de otthon az Anthony Davis vezette NOP inkább mondható favoritnak, mint a rengeteg betliző vezérrel felálló Cleveland.

Dallas Mavericks - Utah Jazz (02:30)

A Mavs számára egy könnyed ujjgyakorlatnak kell következnie hazai környezetben, ideális pofozógép lehet most a Jazz, mely már ugyan Trey Burke-kel a fedélzeten küzd, de így is harmatgyenge a texasiakhoz képest, s pláne idegenben sansztalan papíron.

Portland Trail Blazers - Chicago Bulls (04:00)

A Blazers és a Bulls találkozója kis túlzással csúcsrangadónak tekinthető az előzmények alapján, de az biztos, hogy idegenbeli túrájáról hazatérve csak a győzelem lehet a célja a Portlandnek az idegenben kicsit még bizonytalan chicagóiak ellen, akik amúgy is Jimmy Butler nélkül kell, hogy ma helyt álljanak.

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors (04:30)

A Lakers pihenhetett egy nagyot a GSW elleni kihívás előtt, de kellett is az extra készülés, mert még Kobe Bryant és Steve Nash nélkül kell csatasorba állnia a Los Angeles-i hadnak a Steph Curry-t elvileg most visszakapó Warriors ellen.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus