Megkezdi a Cleveland és a Clippers is

Ma bemutatkoznak LeBron Jamesék Carmelo Anthonyék ellen, illetve a Clippers is elrajtol, méghozzá Westbrook és a Thunder ellen

Orlando Magic – Washington Wizards 00:00

A Wizards a negyedik negyedben kikapott Miamiban tegnap, most viszont visszatér Nené és DeJuan Blair is, így mindenképpen erősödnek a palánk alatt. Szükségük is lesz rá, hiszen elsősorban a lepattanók miatt maradtak alul – Nik Vucsevics pedig az első meccsen 15 pontos, 23 lepattanós dupla-duplát hozott a Magicnél. Védekezésben egyébként is jól nézett ki az Orlando, támadásban nem igazán, Oladipo és Frye pedig továbbra is hiányozni fog náluk.

Minnesota Timberwolves – Detroit Pistons 01:00

A Wolves jól nézett ki tegnap a Memphis ellen, a friss igazolás, Thaddeus Young rögtön 26 ponttal mutatkozott be, sem kívül, sem belül nem voltak elveszve és a kispad is hozzá tudott tenni – ma az eladott labdáikra kell nagyon figyelniük. A Detroitnál továbbra sem lesz Monroe, de a kinti tüzérek fejlődése nélkül sok jóra nem számíthatnak Smith-ék – Jennings pályán sem lehetett a hajrában. Kevin Martin csuklósérülése miatt jó eséllyel nem játszik a Minnyél, a szezonnyitót is kihagyta.

Cleveland Cavaliers – New York Knicks 01:00

Megkezdi a szezont az új Cavs, méghozzá a tragikusan kezdő New York ellen. Anthony-éknak nem jön ki jól a rajt, hónapokra vannak a kész csapattól, ráadásul rögtön a konferencia két legjobb gárdája ellen lépnek fel – jó eséllyel itt is komoly verésbe szaladnak majd bele. A fő műsorszám persze LeBron James lesz, hiszen négy év után először ölti magára a 23-as mezt Clevelandben tétmeccsen – papíron toronymagas esélyesek, nincs olyan elem, amiben a jelenlegi Knicks partiban lehetne és ez nem csak a Cavs érdeme.

Dallas Mavericks – Utah Jazz 01:30

A nyitónapon kis híján rögtön bajnokveréssel rajtolt a Mavs, végül Tony Parker kosarával a Spurs húzta be a meccset. Parsonsnak még nem ment igazán, de összességében nagyon erős csapat benyomását keltette a Dallas – védekezésben azért még van hova fejlődni. Ugyan ez volt a gond a Jazznél is, a sok fiatallal támadásban és főleg a festékben jól muzsikáltak, de védekezésben nem tudtak mit kezdeni Hardenékkel, nagy pontpárbaj alakulhat ki ma. Richard Jefferson már dallasiként nézhet farkasszemet tavalyi csapatával, JJ Barea pedig első meccsét játszhatja Mavs-mezben.

Los Angeles Clippers – Oklahoma City Thunder 03:30

A Clippers is megkezdi az új idényt és bár papíron rangadóval, a Thunder jelenleg nem tehető egy szinte Paulékkal. Westbrook 38 pontot szórt és sokáig foghatatlannak tűnt, aztán az utolsó negyedben Batum leszedte a pályáról, ma Paul egy az egyben meccselhet vele – viszont ezen kívül mindenhol máshol egyértelmű fölényben van a Los Angeles. Tavaly hat meccsen a Thunder jutott tovább a PO-ban, a hazaiaknak ez is motivációt adhat.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus