Melo vs LeBron a Sport TV-n!

A Knicks és a Cavs csatáját a Sport 1-en követhetjük, de összecsap Curry és Anthony Davis, és lesz egy Blazers-Pacers is

Carmelo Anthony és LeBron James csatáját, a Knicks-Cavst a Sport 1 is közvetíti, emellett megnézhetjük Steph Curry-éket Anthony Davisék ellen, a kettő között pedig a Portland fogadja a Pacerst – nézzük a mai három meccs beharangozóját!

New York Knicks – Cleveland Cavaliers 02:00

A Knicks csúnyán belerondított október végén LeBron James hazatérésébe, a Cavs idei első hazai meccsén arattak győzelmet – azóta viszont a Cleveland megtalálta a formáját, a New York pedig egy centivel sem tart előrébb, sőt. Az új BIG 3 egyre inkább megtalálja egymást, most már Kevin Love is hozza a nagy meccseket, a támadójátékuk összeállt (amikor kell, a többiek is kellő mennyiséget tesznek hozzá), és bár a védekezésük nincs rendben, ez a Knicks nem képes megbüntetni a hibákat. Derek Fisher csapata még tanulja a támadósémát, amit nagyban nehezítenek a sérülések is, de tény, hogy ligautolsók a festékben szerzett pontok tekintetében, illetve a betörések számában is, márpedig ezek nélkül nem igazán lehet megbontani semmilyen védekezést. J.R. Smith valószínűleg visszatérhet, de igazából továbbra is Carmelo Anthony-tól függ a játékuk – a kiscsatár hátfájdalmakkal küzd, és még neki is új a rendszer.

Portland Trail Blazers – Indiana Pacers 04:00

A Portland a Memphis elleni vereséget leszámítva mindent megnyert az elmúlt 13 meccsükön, a Pacers pedig idegenben nem tudja hozni az igazán jó védekezést, ami otthon megvan – négymeccses túrájuk első két állomásán vereséget is szenvedtek. A támadójátékuk sem tart előrébb a visszatérőkkel, bár a pontok jobban jönnek, sok labdát szórnak el, amiket a gyors és kiválóan dobó Blazers alighanem megbüntet majd. Wesley Matthews nagy formába lendült, de Lillardot sem kell félteni – Aldridge-ről nem is beszélve. Ha már szóltunk a Pacers idegenbeli védekezéséről, az elmúlt négy találkozójukon 108 pontot engedtek 50% felett mezőnyből és 40% feletti triplamutatóval, a Portland pedig otthon 106 pontot átlagol – ezek alapján nem jósolhatunk szoros derbit.

Golden State Warriors – New Orleans Pelicans 04:30

Steph Curry és Anthony Davis is MVP-esélyes teljesítményt nyújt eddig, a nagy különbség csapataik eredményessége, a Golden State jelenleg vezeti a ligát 15-2-es mérleggel, a New Orleans viszont 8-8-cal áll a nyugati 11. helyen. A hazaiak bizonyították már azt is, hogy akkor is képesek nyerni, ha amúgy nem megy nekik a játék, legutóbb az Orlandót verték Curry utolsó mp-es triplájával, és a Splash Brothers képes volt villanni, amikor igazán kellett és pillanatok alatt fordítani tudtak a találkozón. A Pelicans eredményessége viszont egyértelműen Anthony Davistől függ (Evans például óriási ingadozásokra képes), ha ő nem hoz extra számokat, nincs esélyük – márpedig Andrew Bogut mellett még neki is nehéz érvényesülni. A hazaiaknál Draymond Green játéka kérdéses, aki fontos láncszem a gépezetben, de annyira mély idén a Warriors kerete, hogy bőven tudják pótolni.

A meccsekhez élőképes streamek itt találhatók!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus